ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Κριστιάνο: Ο κορυφαίος και με τη βούλα στα πέναλτι

Μετά τα 2 πέναλτι που σκόραρε κόντρα στην Αταλάντα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο κορυφαίος στη σχετική κατηγορία στη φετινή σεζόν.

Κριστιάνο: Ο κορυφαίος και με τη βούλα στα πέναλτι

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο διανύει το 35ο έτος της ηλικίας του. Για τον οποιονδήποτε επιθετικό στη θέση του θα ήταν λογικό και επόμενο να σκοράρει με πολύ μικρότερη συχνότητα σε σχέση με το παρελθόν. Όχι για τον ίδιο. Για μία ακόμη σεζόν, ο Πορτογάλος μετράει πάνω από 30 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Ειδικότερα, με 32 γκολ και 7 ασίστ σε 40 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις μας κάνει να του βγάλουμε το καπέλο.

Κόντρα στην Αταλάντα, ο Κριστιάνο σκόραρε 2 τέρματα, φτάνοντας τα 28 στο ιταλικό πρωτάθλημα. Και τα 2 τέρματα που σκόραρε προήλθαν από την άσπρη βούλα, ισοφαρίζοντας δις τους “μπεργκαμάσκι”. Έτσι, έφτασε τα 11 γκολ στη Serie A από τα 11 βήματα. 11 γκολ σε 11 προσπάθειες από το σημείου του πέναλτι. Αυτό σημαίνει ότι πέρα από ένα αψεγάδιαστο ποσοστό, διαθέτει και τα περισσότερα φετινά εύστοχα πέναλτι από κάθε άλλο ποδοσφαιριστή στα 5 κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Σίγουρα, μπορείς να αμφισβητήσεις την εγκυρότητα κάποιων κερδισμένων πέναλτι των “μπιανκονέρι”. Αυτό που δεν μπορείς να αμφισβητήσεις είναι την εκτελεστική δεινότητα του Κριστιάνο από τα 11 βήματα. Στο συγκεκριμένο τομέα είναι με διαφορά ο καλύτερος στον κόσμο.

https://twitter.com/Squawka/status/1282069309645377536

Γκασπερίνι: “Αξίζαμε τη νίκη κόντρα στη Γιούβε”

Στη χθεσινή αναμέτρηση (11/7) κόντρα στη Γιουβέντους, η Αταλάντα προηγήθηκε 2 φορές. Μία με τον Ζαπάτα και μία κόντρα με τον Μαλινκόφσκι. Ωστόσο και στις 2 περιπτώσεις, ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά από 2 κερδισμένα πέναλτι ισοφάρισε, με αποτέλεσμα η “μεγάλη κυρία” να αποσπάσει το βαθμό. Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Γκασπερίνι, δήλωσε ότι η ομάδα του άξιζε τους 3 βαθμούς κόντρα στους “μπιανκονέρι”.

“Είμαι σίγουρα περήφανος. Παίξαμε υπέροχα στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο ημίχρονο έγινε μια επιστροφή από τη ΓιουβέντουςΤύπου. Με το παιχνίδι μας, όμως, καταφέραμε να πάρουμε το προβάδισμα και να παίξουμε ένα υπέροχο παιχνίδι ούτως ή άλλως. Φυσικά, είμαστε επίσης αναστατωμένοι γιατί αξίζαμε να κερδίσουμε. Στο ποδόσφαιρο, βέβαια, η απόδοση δεν είναι πάντα αρκετή. Ήμασταν μπροστά μέχρι την τελευταία στιγμή και κάναμε τα πάντα για να αξίζουμε τη νίκη. Είπαμε ότι η πρόκριση για το Τσάμπιονς Λιγκ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ήταν ο απώτερος στόχος μας. Από εκεί και πέρα το να τερματίσουμε δεύτεροι ή τρίτοι είναι και θέμα γοήτρου. Ο στόχος, όμως, παραμένει ο ίδιος”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ