ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σίτι – Ρεάλ: Βασιλική εκδίκηση, αποκαθήλωση της πρωταθλήτριας Ευρώπης! (vid)
Στα ημιτελικά η Μπάγερν στο καναβάτσο η Άρσεναλ! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Ο Ντε Μπρούιν «χτυπά» και επαναφέρει τις ισορροπίες! (vid)
Μπάγερν – Άρσεναλ: Κεφαλιά… δυναμίτης του Κίμιχ και 1-0! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Λογομαχία Γκρίλις με Βινίσιους για… θέατρο του Άγγλου! (vid)
Μπαρτσελόνα: Σοβαρά υποψήφιος εκ των έσω για αντι-Τσάβι!
«Παγώνει» το «Έτιχαντ» ο Ροντρίγκο, ΑΡΡΩΣΤΗ ενέργεια Μπέλινγχαμ! (vid)
Πλουτίζει κι άλλο ο Κριστιάνο, κέρδισε τη μάχη με τη Γιουβέντους!
Μπάγερν VS Άρσεναλ, Σίτι VS Ρεάλ: Οι ενδεκάδες των τιτανομαχιών! (vid)
Μπαρτσελόνα: Στα… τάρταρα τα αποδυτήρια μετά τον αποκλεισμό από την Παρί!
Ατλέτικο Μαδρίτης: Θέλει τον παίκτη που… την κάνει από τη Γιουβέντους!
Τσέλσι: Ο λόγος που ο Τζάκσον πήγε να «κλέψει» το πέναλτι από τον Πάλμερ!
Μπάγερν: Το σχόλιο του Κέιν για τον Νάγκελσμαν!
Η Ρεάλ βρήκε τον αμυντικό που έψαχνε στην Άρσεναλ!
«Ντόπαρε» τους παίκτες της Άρσεναλ ο Αρτέτα με τις δηλώσεις του!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ίντερ

Μήπως τελικά βιαστήκαμε να αποθεώσουμε την Ίντερ;

Το σημερινό θέμα προς συζήτηση αφορά την Ίντερ και το γεγονός ότι αν και ουσιαστικά δεν πέτυχε τίποτα τη φετινή σεζόν, βρέθηκε στο απυρόβλητο.

Μήπως τελικά βιαστήκαμε να αποθεώσουμε την Ίντερ;

Η Ίντερ είναι μία από τις ομάδες που τα τελευταία χρόνια προσπαθεί σοβαρά να αλλάξει επίπεδο και να μπει στο κλειστό κλαμπ με τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη. Κάθε χρόνο κάνει στοχευμένες κινήσεις, δίνει χρήματα, επενδύει και δείχνει ότι το νέο εγχείρημα είναι μελετημένο και δεν πρόκειται για φούσκα, ούτε για κάτι που θα σβήσει μετά από ένα ή δύο χρόνια. Μάλιστα, πολλοί είναι αυτοί που την χαρακτηρίζουν ως ανερχόμενη δύναμη. Όλα αυτά, καλώς ακούγονται γιατί η προσπάθεια που γίνεται είναι όντως σοβαρή, παρόλα αυτά, η αισιοδοξία έχει παρασύρει λίγο την κοινή γνώμη που με γνώμονα τις καλές προοπτικές που υπάρχουν, ξεχνά να κάνει κριτική στο σήμερα.

Το ότι η ομάδα χτίζει κάτι μεγάλο, δεν σημαίνει ότι είναι αναγκαστικά επιτυχημένη. Τα φετινά αποτελέσματα, παρότι υπήρχαν σημεία στη σεζόν που διακιολογούσαν τον ενθουσιασμό, στο τελικό ταμείο, απέχουν αρκετά από κάτι τέτοιο. Για την ακρίβεια, το ταμείο φέτος είναι μείον.

Η Ίντερ ξεκίνησε τη σεζόν πολύ καλά και έδειξε ικανή να κάνει το βήμα παραπάνω. Έφτιαξε ένα καλό και ακριβό ρόστερ και με τον Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της, είχε βλέψεις για ψηλά. Παρά τα πρώτα καλά σημάδια, ουσιαστικά η ομάδα δεν πέτυχε τίποτα. Και το ρόστερ που έχει, δεν είναι για να μην πετύχει τίποτα. Ή τουλάχιστον, δεν είναι για να περνάει στα ψιλά το ότι δεν πέτυχε τίποτα. Δηλαδή πόσες ομάδες στην Ευρώπη, έχουν αυτούς τους παίκτες, αυτόν τον προπονητή και δεν ανοίγει ρουθούνι όταν δεν κερδίζουν τίποτα. Σίγουρα όχι πολλές… Ίσως και καμία άλλη. Μήπως τελικά βιαστήκαμε να αποθεώσουμε την Ίντερ;

Δεν διεκδίκησε ποτέ το πρωτάθλημα

Αν δούμε με καθαρό μυαλό, ουσιαστικά οι νερατζούρι δεν διεκδίκησαν ποτέ το πρωτάθλημα. Η Γιουβέντους των προβλημάτων και χωρίς την καριαρχία των προηγούμενων ετών, το πήρε και πάλι χωρίς αντίπαλο. Ή καλύτερα χωρίς την Ίντερ για αντίπαλο. Η ομάδα του Κόντε τελικά, ήταν χειρότερη και από τη Λάτσιο του μικρότερου μπάτζετ και ίσως χειρότερη και από την Αταλάντα. Οπότε προς τί όλος αυτός ο ενθουσιασμός;

Στραπάτσο στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακόμα κι αν πει κάποιος ότι ήταν νωρίς για πρωτάθλημα, αρνητικά έκλεισε και το Τσάμπιονς Λιγκ. Σε έναν όμιλο με Σπάρτακ Πράγας, Ντόρτμουντ και Μπαρτσελόνα, έμεινε τρίτη και συνέχισε στο Γιουρόπα Λιγκ. Ουσιαστικά δηλαδή, ούτε εκεί έγινε η ελάχιστη υπέρβαση ώστε να έχει μία αξιόλογη πορεία στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Μεμονωμένα καλά ματς υπήρξαν, αλλά στο πηλίκο και πάλι τίποτα. Μήπως τελικά βιαστήκαμε να αποθεώσουμε την Ίντερ;

Προφανώς και αξίζει στον Κόντε και σε αυτή την ομάδα μία δεύτερη ευκαιρία. θα ήταν παράλογο να διαλυθεί με μία μόνο χρονιά μία τόσο μεγάλη επένδυση. Αλλά η κριτική πρέπει πάντα να γίνεται, ιδίως για τις ομάδες που θέλουν να βρεθούν στο κορυφαίο επίπεδο. Εξάλλου, Λαουτάρο, Λουκάκου, Έρικσεν και Αλέξις Σάντσες έχουν στο ρόστερ, δεν γίνεται να χάνουν και να είναι όλα καλά.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ