ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Το «όχι» του Κουλιμπαλί φέρνει Σκρίνιαρ στο Μάντσεστερ

Ο Σενεγαλέζος κάνει... νερά και στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν δείχνουν διάθεση να περιμένουν άλλο τσεκάροντας ήδη τον επόμενο στόχο.

Το «όχι» του Κουλιμπαλί φέρνει Σκρίνιαρ στο Μάντσεστερ

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» μετά από χρόνια δείχνουν να γίνονται και πάλι ομάδα. Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έχει δημιουργήσει όπως φαίνεται τις βάσεις για μια νέα Γιουνάιτεντ. Ο ερχομός του Μπρούνο Φερνάντεζ ήρθε να… γλυκάνει ένα υλικό που αδυνατεί να κατανοήσει τις δυνατότητές του. Ο Πορτογάλος μέσος είναι ο παίκτης που στο Μάντσεστερ βλέπουν ως τον ηγέτη. Ο ποδοσφαιριστής που μπορεί να ωθήσει το σύνολο σε όμορφες μέρες.

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» μέχρι το τέλος της σεζόν είναι σαφές πως θα παλέψουν για τον μεγάλο στόχο. Αυτός δεν είναι άλλος από την κατάληψη μιας εκ των προνομιούχων θέσεων της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ. Μια θέση στην 4αδα που θα δώσει την ευκαιρία στον σύλλογο να αγωνιστεί στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Με αυτό στο μυαλό τους οι άνθρωποι του συλλόγου θέλουν να τρέξουν και το μέλλον.

Το Μάντσεστερ… φλέγεται για τον Σκρίνιαρ

Η μεταγραφική περίοδος αναμένεται να είναι αρκετά διαφορετική για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η διοίκηση σε συνεργασία με το τεχνικό τιμ επεξεργάζονται δεκάδες περιπτώσεις, ωστόσο είναι σαφές πως δεν θα προβούν σε υπερβολές. Βασικό μέλημα όλων είναι η ενίσχυση της ομάδας μονάχα σε θέσεις που πραγματικά πονά. Μια από τις πληγές που αιμορραγεί εδώ και χρόνια είναι αυτή της αμυντικής γραμμής. Μαγκουάιρ, Μπισάκα και Σο δείχνουν άξιοι να απαρτίζουν τ 3/4 αυτής. Από εκεί και πέρα όμως η μία εκ των δύο θέσεων στα στόπερ παραμένει αιώνιο ερωτηματικό. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο κυνήγι του Σκρίνιαρ

Σε αυτό φιλοδοξεί ο σύλλογος να δώσει – ηχηρή – απάντηση το καλοκαίρι φέρνοντας στο Ολντ Τράφορντ ένα παίκτη που θα δέσει άμεσα και θα αποδώσει τα μέγιστα. Βασικός στόχος του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δεν είναι άλλος από τον Καλιντού Κουλιμπαλί. Ο Σενεγαλέζος αμυντικός της Νάπολι ωστόσο όσο πλησιάζει στη μετακίνηση άλλο τόσο απομακρύνεται.

Έτσι μοιραία οι «Κόκκινοι Διάβολοι» στρέφουν το ενδιαφέρον τους και σε άλλες περιπτώσεις. Όπως αναφέρει η ιταλική Tuttosport το plan b των Βρετανών ακούει στο όνομα Μίλαν Σκρίνιαρ. Ο στόπερ της Ίντερ απασχολεί αρκετούς συλλόγους της Ευρώπης, μεταξύ αυτών και της Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ των Ιταλών μαζί με την Μάντσεστερ Σίτι είναι οι δύο που έχουν δείξει μεγαλύτερη πρόθεση για την απόκτηση των δικαιωμάτων του.

O 25χρονος αμυντικός δεσμεύεται από την Ίντερ μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Ποιος όμως μπορεί να εγγυηθεί πως ο Σλοβάκος θα εκτίσει μέχρι τέλους το συμβόλαιό του;

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ