ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντόρτμουντ

Χάαλαντ: Τον έδιωξαν από κλαμπ κακήν κακώς (vid)

Τον στράικερ της Ντορτμουντ, Έρλινγκ Χάαλαντ, έβγαλαν έξω από κλαμπ σεκιουριτάδες στη Νορβηγία, με τις εικόνες να κάνουν αίσθηση.

Χάαλαντ: Τον έδιωξαν από κλαμπ κακήν κακώς (vid)

Ο στράικερ της Ντόρτμουντ, Έρλινγκ Χάαλαντ μας έχει απασχολήσει έντονα τη φετινή σεζόν. Η εκτελεστική του δεινότητα, η επαγγελματικότητα και η εργατικότητα είναι στοιχεία που δύσκολα συναντάς σε ένα νέο ποδοσφαιριστή που κάνει τα πρώτα του βήματα στην κορυφαία ποδοσφαιρική σκηνή. Μετά από ένα εξαιρετικό πρώτο μισό με την Σάλτσμπουργκ, ο παίκτης μετακινήθηκε στο Βεστφαλούς. Μετά από 15 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, πρόλαβε να σκοράρει 13 γκολ, αφήνοντας μας με το στόμα ανοιχτό.

Ωστόσο, πριν λίγες ώρες και για πρώτη φορά από τότε που τον γνωρίσαμε, μας έκανε να ασχοληθούμε μαζί του για τους λάθους λόγους. Ειδικότερα, ο Χάαλαντ απολαμβάνει τις διακοπές του στην Νορβηγία.  Έτσι, επέλεξε μεταξύ άλλων να διασκεδάσει σε ένα κλαμπ της πατρίδας. Ωστόσο, σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο snapchat, o Νορβηγός στράικερ εθεάθη να αποβάλλεται από ένα κλαμπ κακήν κακώς, με τους σεκιουριτάδες του μαγαζιού να τον ωθούν προς την έξοδο. Σίγουρα, είναι μία εικόνα που δεν είναι πολύ ευχάριστη. Παρ΄όλα αυτά, είναι σε ένα βαθμό λογικό ένα παιδί της ηλικίας του να ξεφεύγει μέχρι ενός σημείου κατά τις διακοπές του από την αγωνιστική δράση.

https://twitter.com/NRypdal/status/1282088696267911170

Δεν το κουνάει από τη Βεστφαλία ο Χάαλαντ

Ο σούπερ σταρ της Ντόρμουντ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων με τις εμφανίσεις του. Ωστόσο, ο εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας, Γιόακιμ Βάτσκε, μίλησε για το θέμα και ξεκαθάρισε ότι δε τίθεται θέμα απομάκρυνσής του. Το ίδιο δεν ισχύει για τον Τζέιντον Σάντσο, αν και ο Βάτσκε διευκρίνισε ότι θα πωληθεί πολύ ακριβά αν κάποια ομάδα τον θέλει.

“Για τον Έρλινγκ Χάαλαντ δεν υπάρχει κάτι να πούμε. Θα μείνει σίγουρα στην ομάδα μας. Για τον Σάντσο είναι κάπως διαφορετικά. Αν ο Τζέιντον έρθει και μας πει ότι θέλει να φύγει, πράγμα που δεν έχει συμβεί μέχρι τώρα, θα το δούμε. Βέβαια, θα πρέπει η ομάδα που θα τον ζητήσει να δώσει ό,τι ακριβώς ζητάμε. Όμως δεν νομίζω ότι θα υπάρξει κάποια ομάδα που θα μας καλύψει οικονομικά για τον Σάντσο. Εμείς δεν πρόκειται να κάνουμε καμία έκπτωση. Πλέον δεν είμαστε η ομάδα που πρέπει αναγκαστικά να πουλάει τους παίκτες της. Επομένως, δεν νομίζω πως θα φύγει ούτε ο Σάντσο αυτό το καλοκαίρι”, ήταν τα λόγια του Βάτσκε για τα δύο αστέρια της ομάδας”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ