ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μάτιτς: «Αν θέλουμε τίτλο, τότε πρέπει να βελτιωθούμε και άλλο…»

Ο Νεμάνια Μάτιτς θεωρεί πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει αρκετά περιθώρια βελτίωσης. Ενώ δεν κρύβει τα... όνειρα που κάνει για κατάκτηση τίτλων!

Μάτιτς: «Αν θέλουμε τίτλο, τότε πρέπει να βελτιωθούμε και άλλο…»

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοση της στην επανέναρξη της φετινής Πρέμιερ Λιγκ. Η ομάδα του Σόλσκιερ μετράει τέσσερις σερί νίκες, που την έχουν φέρει στο -1 από την θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ της νέας σεζόν. Οι «κόκκινοι διάβολοι» παρουσιάζονται αγνώριστοι… προς το καλύτερο! Ο Μάτιτς συγκρίνει την Γιουνάιτεντ των περασμένων ετών με την φετινή.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που φέτος βγήκαν… μπροστά είναι και ο Νεμάνια Μάτιτς. Ο έμπειρος μέσος μάλιστα, επέκτεινε πρόσφατα το συμβόλαιο του με την Γιουνάιτεντ μέχρι το 2023. Ο ίδιος δηλώνει με κάθε ευκαιρία πως θέλει να κατακτήσει τίτλους με τον σύλλογο, ωστόσο γνωρίζει πως θα πρέπει να βελτιωθούν προκειμένου να τα καταφέρουν.

Μάτιτς

«Τα προηγούμενα χρόνια ήταν αρκετά δύσκολα για εμάς γιατί δεν είχαμε μια σταθερότητα. Τώρα η ομάδα είναι έτοιμη και σίγουρα πιο έμπειρη. Πρέπει όμως να βελτιωθούμε και άλλο προκειμένου να διεκδικήσουμε κάποιους τίτλους. Πρέπει να σας πω πως δεν ήταν εύκολο και για εμένα να έρθω εδώ γιατί ήταν μια ομάδα με πολλούς νέους ποδοσφαιριστές που έπρεπε να αγωνιστούν στο υψηλότερο επίπεδο. Αλλά ήταν μια μεταβατική περίοδο για εμάς»

«Πρέπει να επισημάνω πως ποδοσφαιριστές όπως ο Ράσφορντ, ο Γκρίνγουντ και ο Μαρσιάλ έχουν βελτιωθεί αρκετά και έχουν ωριμάσει. Είμαι χαρούμενος που τους βλέπω να αναλαμβάνουν ευθύνες και είμαι σίγουρος πως μόνο να βελτιωθεί μπορεί αυτή η ομάδα», τόνισε.

«Όσον αφορά την φετινή σεζόν, εμείς θα συνεχίσουμε να παλεύουμε μέχρι το τέλος. Θέλουμε να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος. Έχουν μείνει μόλις τέσσερα ματς, αλλά είμαστε σε καλό σημείο», είπε.

«Στην συνέχεια ο πρώην άσος της Τσέλσι, αναφέρθηκε και στο VAR: «Νομίζω είναι καλύτερα με το VAR. Πριν όταν έκαναν λάθη οι διαιτητές, δεν μπορούσε κανείς να τους διορθώσει. Τώρα μαζί με το VAR μπορούν και έχουν την δυνατότητα να πάρουν την σωστή απόφαση και να αποφευχθούν τα λάθη. Πάντα θα γίνονται λάθη, άνθρωποι είμαστε. Εγώ θα το στηρίξω», ανέφερε χαρακτηριστικά σε αγγλικό Μέσο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ