ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Νάπολι

Μίλαν και Νάπολι έκαναν “x”άρη στη Ρόμα (vid)

Μίλαν και Νάπολι μοιράστηκαν από ένα βαθμό στο "Σάο Πάολο", με το ισόπαλο 2-2 να ευνοεί βαθμολογικά περισσότερο την πέμπτη Ρόμα.

Μίλαν και Νάπολι έκαναν “x”άρη στη Ρόμα (vid)

Στο πλαίσιο της 32ης αγωιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος η Νάπολι υποδέχθηκε τη Μίλαν στο “Σάο Πάολο”. Η Νάπολι ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο αλλά όχι αρκετά αποτελεσματική. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ιδιαίτερα φτωχό και το τελικό 2-2 άφησε και τις 2 ομάδες δυσαρετσημένες. Ειδικότερα, η Νάπολι έμεινε στην έκτη θέση με 51 βαθμούς και η Μίλαν στην έκτη με 49. Έτσι, η Ρόμα με 54 βαθμούς είδε τη διαφορά της να αυξάνεται από τους διώκτες της.

H Νάπολι ήταν αυτή που είχε την κατοχή της μπάλας στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού. Έτσι, απείλησε πρώτη με τον Μέρτενς να ντριμπλάρει τον Κόντι αλλά να βλέπει το σουτ του από πλάγια θέση να αποκρούεται από τον Ντοναρούμα.

Οι Ναπολιτάνοι έκαναν ξανά αισθητή την παρουσία τους στο 18ο λεπτό. Ειδικότερα, ο Μέρτενς για μία ακόμη φορά ταλαιπώρησε την αντίπαλη άμυνα αλλά ο Καγιεχόν δε μπόρεσε να μετουσιώσει σε γκολ την καλή του πάσα.

Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, η Μίλαν κατάφερε να ανοίξει το σκορ στην πρώτη της ευκαιρία. Ο Ρέμπιτς κατάφερε από δύσκολη γωνία να σεντράρει για τον προωθημένο Τεό Ερνάντεζ, ο οποίος με βολέ έκανε το 1-0 στο 19ο λεπτό.

Οι Ναπολιτάνοι θέλησαν να απαντήσουν άμεσα. Ωστόσο, το μακρινό σουτ του Ζιελίνσκι βγήκε λίγο άουτ στο 22ο λεπτό. Τελικά, η Νάπολι πήρε αυτό που άξιζε από το πρώτο ημίχρονο με μία στατική φάση. Ειδικότερα, στο 35ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Ντι Λορέντσο πήρε το ριμπάουντ από την ασταθή απόκρουση του Ντοναρούμα και ισοφάρισε σε 1-1.

Έκαναν το χατήρι της Ρόμα

Στο υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου τα ποσοστά κατοχής ήταν ισορροπημένα. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με 1 τελική για τη Μίλαν, η οποία κατέληξε στα δίχτυα.

https://twitter.com/IFTVofficial/status/1280933052458373121

Στην επανάληψη, η Μίλαν ήταν που έλεγχε τον αγώνα. Ωστόσο, στην πρώτη καλή ευκαιρία του 2ου ημιχρόνου, η Νάπολι σκόραρε. Την ασίστ έκανε ο Καγιεχόν για τον Μέρτενς, ο οποίος πέτυχε το 9ο γκολ του στο πρωτάθλημα.

Οι “ροσονέρι” προσπαθούσαν να βρουν ένα γκολ που θα τους έβαζε ξανά μέσα στο παιχνίδι. Η κυκλοφορία της μπάλας τελικά απέδωσε καρπούς στο 71ο λεπτό. Ο Μποναβεντούρα κέρδισε πέναλτι από τον Μακσίμοβιτς και ο Κέσι από τα 11 βήματα ισοφάρισε σε 2-2.

Οι 2 ομάδες ήταν αρκετά κουρασμένες, με αποτέλεσμα να μην γίνονται αξιόλογες φάσεις. Στο 87ο λεπτό, η Μίλαντ έμεινε με 10 παίκτες όταν ο Σαλαμάκερς δέχθηκε κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα στο Λοθάνο. Παρ΄όλα αυτά, αυτό το 2-2 έμεινε μέχρι τέλους, αφήνοντας δυσαρεστημένες και τις 2 ομάδες.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ