ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Νάπολι

Μπαρτσελόνα και Ρεάλ μένουν… με την όρεξη για Ρουίζ

Ο ταλαντούχος μέσος της Νάπολι ενδιαφέρει ιδιαίτερα τις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο αμφότερες βλέπουν τη περίπτωσή του να απομακρύνεται.

Μπαρτσελόνα και Ρεάλ μένουν… με την όρεξη για Ρουίζ

Ποιος δεν θα ήθελε να διαχειρίζεται τον Φαμπιάν Ρουίζ. Ομάδες όπως Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι θα τον ήθελαν όσο κανέναν άλλον. Ο 24χρονος μέσος έχει δημιουργήσει τον μύθο ενός εξαιρετικού ποδοσφαιριστή. Ενός παίκτη που χρόνο με το χρόνο ξεδιπλώνει τις αρετές του πλούσιου ταλέντου του. Τα τελευταία δύο χρόνια ο Ισπανός έχει καταφέρει να ηγηθεί της μεσαίας γραμμής της Νάπολι βοηθώντας τα μέγιστα τους «Παρτενοπέι».

Βλέποντας αυτή την εξέλιξη είναι εύλογο πως το μέλλον του δεν αποκλείεται να τον βρει σε έναν από τους «μεγάλους» της Ευρώπης. Τους τελευταίους μήνες δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης παρακολουθούν ανελλιπώς τη δράση του. Αμφότεροι βλέπουν πως ο παίκτης είναι ικανός να χωρέσει στα σχέδιά τους και γιατί όχι να ηγηθεί κιόλας. Μην ξεχνάμε πως ο Φαμπιάν Ρουίζ είναι Ισπανός, με τις δύο ομάδες να δίνουν μεγάλη έμφαση σε γηγενείς ποδοσφαιριστές.

Η περίπτωση απόκτησης του όμως δεν φαίνεται πως είναι εύκολη υπόθεση. Αντιθέτως, η Νάπολι παρουσιάζεται απρόθυμη να αποχωριστεί τον ταλαντούχο άσσο. Πρόθεση της διοίκησης μάλιστα είναι η ανανέωση του συμβολαίου του παίκτη, διατηρώντας τον στις τάξεις της ομάδας για πολλά χρόνια. Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, Αυρέλιο Ντε Λαουρέντις έχει ήδη προβεί στις απαραίτητες κινήσεις. Στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα ο Φαμπιάν Ρούιζ

Μεγάλη πρόκληση για Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης

Όπως αναφέρουν οι Ιταλοί, η Νάπολι φέρεται να έχει προτείνει ένα συμβόλαιο στον Φαμπιάν Ρουίζ. Η νέα σύμβαση κάνει λόγο για πενταετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που υπερβαίνουν τα τρία εκατομμύρια ευρώ. Οι «Παρτενοπέι» φιλοδοξούν με το «ναι» του Ισπανού να απομακρύνουν κάθε επίδοξο μνηστήρα. Είναι σαφές πως η ρήτρα αποδέσμευσης θα εκτοξευθεί κάνοντας το έργο των Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης… βουνό.

Οι Ιταλοί αναφέρουν πως ο Ρουίζ εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο της παραμονής του στη Νάπολι. Ο προπονητής του συλλόγου, Τζενάρο Γκατούζο έχει καταφέρει να κερδίσει τον Ισπανό και τους συμπαίκτες του ζεσταίνοντάς τους για την επόμενη σεζόν. Εξάλλου ποιος μπορεί να του εγγυηθεί πως θα παίζει βασικός στα… μεγαθήρια. Ο Γκατούζο όμως!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ