ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
Ο τερματοφύλακας της Λιλ έκανε την επέμβαση της χρονιάς στην Ευρώπη! (vid)
Μάντσεστερ Σίτι: «Έσπασε» αρνητικό ρεκόρ για φέτος ο Ντε Μπρόινε στο Champions League!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

To στατιστικό που δείχνει πόσο… τσίρκο είναι η άμυνα της Άρσεναλ!

Θλίψη προκαλούν τα νούμερα της άμυνας της Άρσεναλ, όχι μόνο στους φίλους του συλλόγου, αλλά και στον τεχνικός των Λονδρέζων, Μίκελ Αρτέτα.

To στατιστικό που δείχνει πόσο… τσίρκο είναι η άμυνα της Άρσεναλ!

Τα τελευταία χρόνια η “πληγή” της Άρσεναλ είναι η άμυνά της. Το αστείο είναι ότι οι “κανονιέρηδες” στις δύο πρόσφατες καλοκαιρινές μεταγραφικές περιόδους ενισχύθηκαν στα μετόπισθεν. Ωστόσο, τα αποτελέσματα “μιλάνε” από μόνα τους.

Φαίνεται πως αυτό το κενό αντί να κλείσει, μεγαλώνει. Γι’ αυτό όλοι οι επιθετικοί της Πρέμιερ Λιγκ τρίβουν τα χέρια τους όταν πρέπει να αντιμετωπίσουν τον Νταβίντ Λουίζ, τον Σκόρνταν Μουστάφι και τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Οι στόπερ των Λονδρέζων δεν κόβουν. Ούτε για… πλάκα. Κάτι που σημαίνει πως όλο το βάρος πέφτει στους υπόλοιπους. Είτε στον τερματοφύλακα, είτε στα πλάγια μπακ, όπου και αυτά μόνο σταθερά δεν μπορεί να πει κανείς ότι είναι. Και κάπως έτσι οι Λονδρέζοι έφτασαν στη φετινή κατρακύλα. Έφτασαν να βλέπουν την Ευρώπη με το…κιάλι και να έχουν αποκλειστεί πολύ νωρίς από το Γιουρόπα Λιγκ. Κάτι που σημαίνει πως η σεζόν ήταν χαμένη από τον Φεβρουάριο κιόλας.

Τι να πρωτοκάνει μετά και ο Μίκελ Αρτέτα. Ο Ισπανός τεχνικός έχει ήδη χάσει την ψυχραιμία του μετά τα τόσα εύκολα γκολ και τους τόσους βαθμούς που έχει “πετάξει” η ομάδα του. Ο άπειρος προπονητής ψάχνει να βρει λύσεις. Όμως κάτι τέτοιο δεν υπάρχει στον… ορίζοντα. Η κατάντια της άμυνας της Άρσεναλ σε ένα και μόνο στατιστικό στοιχείο! 

Η κατάντια της άμυνας της Άρσεναλ σε ένα και μόνο στατιστικό στοιχείο!

Η Άρσεναλ, αν και προηγήθηκε, εν τέλει δεν κατάφερε να νικήσει την Τότεναμ. Οι “κανονιέρηδες” έχασαν εκτός έδρας με σκορ 2-1. Όμως, μπορεί εύκολα να καταλάβει κανείς γιατί δεν ήταν εκείνοι οι νικητές στο ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου από τη στιγμή που θα δει πόσο “φτηνό” ήταν το γκολ της ισοφάρισης των “πετεινών”.

Μόλις μερικά δευτερόλεπτα νωρίτερα ο Αλεξάντρ Λακαζέτ είχε ανοίξει το σκορ για την ομάδα του. Όμως, η λάθος συνεννόηση ανάμεσα στον Σέαντ Κολάζινατς και τον Νταβίντ Λουίζ έδωσε την ευκαιρία στον Σον για το 1-1.

Και κάπου εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε το εξής. Πριν από μερικές ημέρες η προτελευταία της βαθμολογίας, Μπόρνμουθ, φιλοξένησε στην έδρα της την Τότεναμ. Οι Λονδρέζοι αν και καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα το μόνο που κατάφεραν κόντρα στα “κεράσια” ήταν κάποια μακρινά, ακίνδυνα σουτ. Και στα 90′ του ματς.

Στο ντέρμπι με την Άρσεναλ οι παίκτες του Ζοσέ Μουρίνιο ήθελαν μόλις 17 λεπτά. Όχι απλά για να βρουν εστία μέσα από την περιοχή. Αλλά και να βρουν δίχτυα! Ένα στατιστικό που δείχνει από μόνο του πόσο… χαμηλό είναι το επίπεδο στην άμυνα των “κανονιέρηδων”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ