ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Τσαλχάνογλου έβαλε τα κλάματα για το Scudetto της Ίντερ μέσα στο Σαν Σίρο (vid)
Η Αστον Βίλα δίνει τα «κλειδιά» στον δικό της Σερ Άλεξ Φέργκιουσον
Μπαρτσελόνα: Στέλνει στην έξοδο τον Αραούχο με… τρόπο
Πήρε ανάποδες ο Μαρινάκης και μηνύει τον Γκάρι Νέβιλ
Βγαίνει από τη «ναφθαλίνη» ο Ντε Χέα και επιστρέφει στη La Liga
Μετά τον Κλοπ… το χάος – Θλίψη με τον προπονητή που κυνηγά η Λίβερπουλ
Η Ίντερ πάει για… δυναστεία – Οι δύο παιχταράδες που έχει κλείσει για του χρόνου
Επιβραβεύει με τον καλύτερο τρόπο τον Λούκας Βάσκεθ η «Βασίλισσα»
Σήκωσε το Scudetto ο Μάρκους Τουράμ – Η αφιέρωση στον Τιερί Ανρί (vid)
Ο Ρούμπεν Αμορίμ ταξίδεψε στο Νησί αλλά όχι για τη Λίβερπουλ
Λούκας Βάσκεθ: Ο «ελβετικός σουγιάς» της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ίντερ: Έξαλλα πανηγύρια από τους Πρωταθλητές μέσα στο Σαν Σίρο! (vids)
Η Ίντερ πανηγύρισε το Πρωτάθλημα μέσα στην έδρα της Μίλαν! (vids)
Μίλαν – Ίντερ: Ο Τουράμ «τελειώνει» τη Μίλαν και το Πρωτάθλημα! (vid)
Τέλος η σεζόν για τον αστέρα της Μπάγερν – Χάνει και το EURO 2024!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Ανεβάζει στροφές και προλαβαίνει Τσάμπιονς Λιγκ ο Ντεμπελέ!

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ επέστρεψε στις προπονήσεις της Μπαρτσελόνα μετά από αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, δείχνοντας θετικά στοιχεία στον Κίκε Σετιέν.

Ανεβάζει στροφές και προλαβαίνει Τσάμπιονς Λιγκ ο Ντεμπελέ!

Είναι από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της Μπαρτσελόνα. Ο Ουσμάν Ντεμπελέ έχει δείξει ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά στους Καταλανούς. Παρόλα αυτά οι συνεχόμενοι τραυματισμοί του δεν τον έχουν αφήσει ποτέ να δείξει την πραγματική του κλάση.

Ο Γάλλος εξτρέμ ήταν στα “πιτς” για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, πλέον είναι καλύτερα. Γι’ αυτό το λόγο και επέστρεψε στις ομαδικές προπονήσεις των Καταλανών. Μάλιστα, η αποθεραπεία του πάει καλύτερα απ’ ό,τι περίμεναν οι γιατροί του συλλόγου.

Σε περίπτωση που η εικόνα του νεαρού παίκτη συνεχίσει να καλυτερεύει τότε δεν αποκλείεται να τον δούμε στα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ. Τουλάχιστον αυτό έκανε γνωστό η καλά πληροφορημένη στα θέματα της “Μπάρτσα”, “Mundo Deportivo”. Δεν παίρνει "γεύση" από Λα Λίγκα ο Ντεμπελέ!

Δεν παίρνει “γεύση” από Λα Λίγκα ο Ντεμπελέ!

Τα πράγματα για την Μπαρτσελόνα φέτος δεν πήγαν καλά στη Λα Λίγκα. Καθόλου καλά. Όπως όλα δείχνουν οι Καταλανοί θα μείνουν στην σκιά της Ρεάλ Μαδρίτης μιας και οι Μαδριλένοι είναι μπροστά και δύσκολα θα χάσουν το πρωτάθλημα.

Ο Ουσμάν Ντεμπλέ αγωνίστηκε ελάχιστα. Ο Γάλλος εξτρέμ ήταν από εκείνους τους παίκτες που έχασαν πολύ μεγάλο μέρος της αγωνιστικής περιόδου λόγω τραυματισμών. Η απουσία του νεαρού επιθετικού επηρέασε την αγωνιστική πορεία των Καταλανών. Μιας και με την ταχύτητά του και την τεχνική του κατάρτιση θα μπορούσε να είχε προσφέρει πολλά περισσότερα όταν η ομάδα τον χρειαζόταν σε σχέση με κάποιον άλλον.

Σίγουρα ο Κίκε Σετιέν θα ήθελε να τον έχει στα πλάνα του ακόμη και τώρα στο τέλος .Ακόμη και λίγο πριν το φινάλε του φετινού ισπανικού πρωταθλήματος. Μιας και τα προβλήματα στον επιθετικό τομέα δεν ήταν και λίγα.

Παρόλα αυτά οι γιατροί του συλλόγου του έκαναν γνωστό πως καλύτερα θα ήταν να μην τον χρησιμοποιήσει γιατί δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος. Ο έμπειρος τεχνικός θα έχει την δυνατότητα να τον βάλει και πάλι στα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ που θα είναι στα τέλη του Ιουλίου προς αρχές Αυγούστου. Κάτι που δεν είναι και τόσο κακό για τους “μπλαουγκράνα”, αλλά ούτε και τον Ντεμπελέ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ