ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

“Δένει” με… συμβολαιάρα τον Ντιμπάλα η Γιουβέντους!

Στόχος της Γιουβέντους είναι να κρατήσει στο Τορίνο για πολλά χρόνια ακόμα τον Πάουλο Ντιμπάλα, όπως έκανε γνωστό με το πρωτοσέλιδό της η "Tuttosport".

“Δένει” με… συμβολαιάρα τον Ντιμπάλα η Γιουβέντους!

Από τότε που πήγε στη Γιουβέντους ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει πλέον την ίδια προβολή. Βρίσκεται σε δεύτερο ρόλο. Σε καμία περίπτωση κομπάρσου. Αλλά δεν θα μπορούσε να πει κάποιος ότι ο Πάουλο Ντιμπάλα είναι στην ίδια θέση, όπως ήταν και πριν τη μεταγραφή του Πορτογάλου φορ στη “Μεγάλη Κυρία”.

Όλα αυτά δεν τον έχουν επηρεάσει στο αγωνιστικό κομμάτι. Κάθε άλλο μάλιστα. Μαζί με τον “CR7” έχουν δημιουργήσει ένα δίδυμο που κάνει θραύση στην Ιταλία. Ένα ντουέτο που μπορεί να δώσει -και το έχει κάνει πολλάκις- τη νίκη ή τους βαθμούς που χρειάζεται η “Μεγάλη Κυρία”.

Άλλωστε δεν είναι λίγες οι φορές που ο Αργεντινός έχει βγάλει το… κάρο από τη λάσπη μόνος του. Η ποιότητά του είναι γνωστή από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην Ιταλία, όντας παίκτης της Παλέρμο. Γι’ αυτό το λόγο και οι “μπιανκονέρι” δεν θέλουν να τον χάσουν. Αντιθέτως, επιθυμούν να τον έχουν στο ρόστερ τους για πολλά χρόνια ακόμη. Δεν πάει πουθενά ο Ντιμπάλα!

Δεν πάει πουθενά ο Ντιμπάλα!

Στη Γιουβέντους ξέρουν πολύ καλά τον Πάουλο Ντιμπάλα. Από την κακή και την καλή του πλευρά. Άλλωστε βρίσκεται στο Τορίνο αρκετό καιρό. Αν και πέρυσι το καλοκαίρι ήταν μία ανάσα από το να αποχωρήσει από τις τάξεις της “Μεγάλης Κυρίας”.

Όμως, κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ. Μία κίνηση που βοήθησε σε βάθος χρόνου τόσο τον ίδιο τον σύλλογο όσο και τον ίδιο τον παίκτη που φέτος είναι “καυτός”. Η “Γιούβε” βλέπει στα μάτια του εκείνον που θα ηγηθεί της προσπάθειάς της για να παραμείνει στην κορυφή στην Ιταλία και να φτάσει σε αυτή στην Ευρώπη.

Όπως έκανε γνωστό η ιταλική εφημερίδα “Tuttosport” οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους. Οι Ιταλοί δεν έχουν πρόβλημα να κάνουν αύξηση στις χρηματικές απολαβές του Αργεντινού, αρκεί αυτός να βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο που θα τον δεσμεύει στην ιταλική πόλη ως το καλοκαίρι του 2025.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ