ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Νιούκαστλ: Τότε επιστρέφει ο Τονάλι!
Ο Σαλάχ είναι πιο ξενερωμένος από ποτέ με τη Λίβερπουλ και αυτό… φαίνεται! (pic)
Ο Τεν Χαγκ βλέπει σαν… λουκούμι τον Σάντσο, μετά την τελευταία του εμφάνιση!
Κανείς δε θέλει να αναλάβει την Μπάγερν – Τα τρία «άκυρα» και οι πιθανότητες του Τούχελ
Ξέκοψε κάθε συζήτηση ο Ζανέτι: «Η Ίντερ ανανεώνει τα συμβόλαια των Λαουτάρο – Μπαρέλα»
Τα δύο μεγαθήρια που «χρυσώνουν» την Μπαρτσελόνα για Αραούχο
«Κόκκαλο» ο Τζέιμι Κάραχερ από τις μπύρες στα πανηγύρια της Ντόρτμουντ (vid)
H «τριπλέτα» που επιθυμεί διακαώς ο Ποστέκογλου στην Τότεναμ για το καλοκαίρι
Από κλεισμένος… χυλόπιτα – Ο Ράνγκνικ αδειάζει την Μπάγερν Μονάχου
Η Ντόρτμουντ έγραψε ιστορία: Πέντε γερμανικές ομάδες στο επόμενο Champions League
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Η μάχη των «Κέρβερων» (vid)
Μέσος με… καντάρια εμπειρίας αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα
Εδώ να μείνεις: Η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε την παραμονή του Μόντριτς
Ο Μαρκίνιος έγινε… Μαλντίνι και έκανε το τάκλιν της ζωής του! (vid)
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ “πνίγει” τον Χάμες και αυτός κοιτάζει…αλλού

Τις εναλλακτικές επιλογές που έχει για το μέλλον του εξετάζει ο Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος το έχει πάρει απόφαση να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Ρεάλ “πνίγει” τον Χάμες και αυτός κοιτάζει…αλλού

Μόλις μία φορά έχει αγωνιστεί ο Κολομβιανός μετά την επανέναρξη των πρωταθλημάτων. Ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει στείλει το μήνυμα του προς τον Χάμες Ροντρίγκες ότι πλέον δεν υπολογίζεται στα πλάνα του. Χάμες

Δύσκολες οι τελευταίες μέρες του παίκτη στο ¨Μπερναμπέου”

Οι σχέσεις των δύο ανδρών είναι και αυτές σε πολύ ψυχρό επίπεδο. Το συμβόλαιό του λήγει σε έναν χρόνο από τώρα, αλλά ο ίδιος ψάχνεται από τώρα. Μόλις ανοίξει το μεταγραφικό παράθυρο θέλει να έχει ήδη κλείσει αλλού και να δώσει τέλος σε ένα άσχημο κεφάλαιο για την καριέρα του.

Οι επιλογές του πάντως δείχνουν να λιγοστεύουν, μετά και την κρίση του κορονοϊού. Η Ρεάλ Μαδρίτης θα μειώσει όσο γίνεται την τιμή του για να τον κάνει πιο προσιτό. Το ίδιο θα κάνει και ο ίδιος με τις απολαβές του. Και πάλι όμως, υπάρχουν μερικές ομάδες που λόγω της κρίσης έχουν αφήσει στην άκρη την περίπτωσή του.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι μία από αυτές. Οι “ροχιμπλάνκος” ήταν πολύ κοντά στην απόκτησή του τόσο το περσινό καλοκαίρι, όσο και πριν από λίγους μήνες. Όμως πλέον ο Σιμεόνε έχει διαχειρισμένο μπάτζετ να διαχειριστεί. Έχει θέσει λοιπόν άλλες θέσεις ως προτεραιότητες του, με αυτή του σέντερ φορ να είναι αυτή που τον καίει.

Και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει αποσύρει το ενδιαφέρον της. Ο Κολομβιανός άσος είναι ένας παίκτης τον οποίο πιστεύει και θεωρούσε ότι άξιζε το ρίσκο, ειδικά σε μία χαμηλή τιμή. Τα νέα δεδομένα σε συνδυασμό με την παρουσία του Φερνάντες στο πλευρό του Πογκμπά τον αναγκάζουν να περιορίσει τις κινήσεις του στα απολύτως απαραίτητα.

Πλέον, τρεις ομάδες είναι εκείνες που εξετάζουν τη λύση του μεσοεπιθετικού των “μερένχες”. Η Έβερτον του Αντσελότι, με τον οποίο έχει συνεργαστεί σε Ρεάλ, Μπάγερν και οι Γουλβς θέλουν τον 29χρονο ώστε να ανέβουν επίπεδο. Είναι πρόθυμες να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις της ομάδας του, ενώ θα κάνουν ό,τι μπορούν για να δελεάσουν οικονομικά και τον ίδιο.

Πιο ενδιαφέρουσα όμως είναι η προοπτική της Γιουβέντους. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ζητήσει από πέρυσι την απόκτησή του, καθώς εκτιμάει ιδιαιτέρως τις ικανότητές του. Οι “μπιανκονέρι” όμως έχουν κι άλλους στόχους οπότε θα πρέπει να κάνουν την υπέρβαση ώστε να φέρουν και τον Χάμες στο Τορίνο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ