ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
Τονάλι, διαλύεται η καριέρα σου – Νέα κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό (pic)
Η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στο να πάρει… τσάμπα τον «εγκέφαλο» της Άρσεναλ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ίντερ

Ίντερ ανατροπής υπέταξε την Τορίνο και έπιασε τη Λάτσιο!

Η Ίντερ κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Τορίνο με μια αντεπίθεση στο δεύτερο ημίχρονο. Η ομάδα του Κόντε επικράτησε με 3-1, πιάνοντας τη Λάτσιο στη δεύτερη θέση της Serie A

Ίντερ ανατροπής υπέταξε την Τορίνο και έπιασε τη Λάτσιο!

Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ στην ανάπαυλα, όμως η Ίντερ έκανε την ανατροπή και ξεπέρασε το εμπόδιο της Τορίνο, στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Serie A. Η ομάδα του Κόντε έπιασε τη Λάτσιο στη 2η θέση και βρίσκεται πλέον στο -8 από την κορυφή, με έξι αγωνιστικές να απομένουν.

Το ματς

Η Ίντερ μπήκε καλύτερα στο ματς και θα μπορούσε να προηγηθεί στο πρώτο τέταρτο. Ωστόσο, ο Σιρίγκου απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Μπρόζοβιτς (12′), ενώ και η κεφαλιά του Γοδίν πέρασε ελάχιστα εκτός εστίας(15′).

Αυτό που δεν κατάφεραν οι παίκτες του Κόντε το έκανε ο Μπελότι. Βέβαια, τίποτα δεν θα είχε συμβεί χωρίς την ευγενική χορηγία του Χαντάνοβιτς. Ο τερματοφύλακας της Ίντερ έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του μετά από μια κακή εκτέλεση κόρνερ. Έτσι, ο επιθετικός των φιλοξενούμενων είπε ευχαριστώ και έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1 (17′).

Η Ίντερ προσπάθησε να ισοφαρίσει πριν το ημίχρονο. Έφτασε κοντά σε δύο περιπτώσεις, όμως οι Λαουτάρο Μαρτίνεζ και Άσλεϊ Γιανγκ δεν τα κατάφεραν. Έτσι, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με την Τορίνο προηγούμενη στο σκορ. Inter Defender Diego Godin: "I Started Playing As An Attacking ...

Τα δεδομένα όμως άλλαξαν με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Όπως και στο πρώτο ημίχρονο, το πρώτο τέταρτο του δεύτερου μέρους ανήκε ολοκληρωτικά στην Ίντερ. Αυτή τη φορά όμως, αυτή η υπεροχή μεταφράστηκε σε 3 γκολ!

Την αρχή έκανε ο Άσλεϊ Γιανγκ με δεξί σουτ στο 49′, μετά από σέντρα στην περιοχή της Τορίνο και κεφαλιά πάσα του Λαουτάρο Μαρτίνεζ.

Δύο λεπτά αργότερα σημειώθηκε το γκολ της βραδιάς, καθώς οι παίκτες της Ίντερ έκρυψαν τη μπάλα. Η μπάλα πέρασε από πολλά πόδια μετά από εκτέλεση κόρνερ. Τελικός αποδέκτης ο Γοδίν, που εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Αλέξις Σάντσεζ και με κεφαλιά έγραψε το 2-1.

Η ομάδα του Κόντε όμως δεν σταμάτησε εκεί. Στο 61′ Λαουτάρο…άφησε τις ασίστ και έγραψε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερς. Μετά από κλέψιμο και πάσα του Αλέξις, ο Αργεντίνος έκανε το σουτ, το οποίο κόντραρε και κρέμασε τον Σιρίγκου για το 3-1.

Τίποτα δεν άλλαξε στο τελευταίο ημίωρο. Οι γηπεδούχοι είχαν πια το σκορ ασφαλείας, οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και η ομάδα του Κόντε πανηγύρισε τη νίκη που την επανέφερε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το πρωτάθλημα μπορεί να φαντάζει πια απίθανο, όμως η Ίντερ θα κάνει τη δική της προσπάθεια στην τελική ευθεία.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ