Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ίντερ: Οι χειρισμοί με Σκρίνιαρ κινητοποιούν το Μάντσεστερ
Ίντερ

Ίντερ: Οι χειρισμοί με Σκρίνιαρ κινητοποιούν το Μάντσεστερ

Μετρημένες φαίνεται πως είναι οι μέρες του Μίλαν Σκρίνιαρ στο Μιλάνο, με τον Αντόνιο Κόντε να τον έχει βάλει στο περιθώριο.

14.07.2020 | 16:44

Στο τέλος της δείχνει να οδεύει η συνεργασία της Ίντερ με τον Μίλαν Σκρίνιαρ. Οι δύο πλευρές έδειχναν να είναι πολύ ικανοποιημένες από τη συνεργασία τους, αλλά πλέον ο Σλοβάκος δείχνει να μην έχει θέση στην ομάδα.

Την εντολή μάλιστα έχει δώσει ο ίδιος ο Αντόνιο Κόντε, με τις ομάδες του Μάντσεστερ να υποδέχονται με ευχαρίστηση τις εξελίξεις.

Σίτι και Γιουνάιτεντ τον ορέγονται

Ασφαλώς και ο 25χρονος έχει ένα πολύ καλό όνομα στην αγορά. Είναι άλλωστε ένας δυναμικός στόπερ, ο οποίος έχει κάνει πολλά άλματα προόδου τα τελευταία χρόνια. Φέτος όμως δείχνει να μην μπορεί να προσαρμοστεί στα “θέλω” του προπονητή του. Δεν έχει κατανοήσει τι ζητάει από αυτόν ο Κόντε και σε άμυνα με τρία στόπερ είναι πολύ επιρρεπής στα λάθη.

Στο τελευταίο ματς μάλιστα με την Τορίνο ο Ιταλός τεχνικός τον άφησε στον πάγκο, θέλοντας με αυτό ον τρόπο να του περάσει ένα μήνυμα για την απόδοσή του. Όμως, μόνο τυχαίο δεν φαίνεται να είναι και το χρονικό διάστημα που έγινε αυτό. Λίγο πριν το μεταγραφικό παζάρι, με τις φήμες περί αποχώρησης του παίκτη να αρχίζουν να φουντώνουν, το αφεντικό της Ίντερ τον άφησε εκτός και πλέον όλη η Ιταλία βουίζει.

Το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Σίτι για τον διεθνή αμυντικό είναι πολύ ζεστό. Ειδικά τώρα που ο Γκουαρντιόλα έμαθε πως θα συνεχίσει στην Ευρώπη και του χρόνου. Ο Ισπανός έχει το ελεύθερο να κινηθεί στην αγορά και να κλείσει όλες τις τρύπες στο ρόστερ. Τα στόπερ είναι δεδομένα μία θέση που θα κοιτάξει να ενισχύσει και ο Σκρίνιαρ είναι ένας παίκτης που κοιτάζει.

Παράλληλα και η συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ τον θέλει. Ο Σόλσκιερ θέλει έναν ικανό παίκτη για παρτενέρ του Μαγκουάιρ, καθώς δεν είναι ικανοποιημένος από τους Λίντελοφ, Μπαϊγί. Ο Νορβηγός λοιπόν έχει χτενίσει όλη την αγορά και ο Σλοβάκος άσος της Ίντερ μοιάζει να είναι η ιδανική λύση.

Για να μπορέσουν να μιλήσουν με τον ίδιο τον Σκρίνιαρ οι δύο ομάδες θα πρέπει να δώσουν 60 εκατομμύρια στους “νερατζούρι”. Αυτό είναι το ποσό που αξιώνει η ιταλική ομάδα ώστε να συναινέσει στην παραχώρηση του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version