ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
H DIARIOAS στέλνει τον Τσάμπι Αλόνσο εκεί που θέλουν να τον δουν ελάχιστοι
Champions League: Τα στοιχήματα και οι πιθανότητες των τεσσάρων φιναλίστ
Έντιν Τέρζιτς: Προσωρινά… μόνιμος στην Μπορούσια Ντόρτμουντ
Γιουνάιτεντ: Ο Ράτκλιφ δίνει… λευκή επιταγή στον Ζιντάν
Όταν ο Άαρον Ράμσεϊ… τρομοκρατούσε την Αγγλία!
Ρεάλ: Ο Αντσελότι ετοιμάζει… κόλπο πρόκρισης στην ενδεκάδα κόντρα στην Μπάγερν!
Πογέτ: «Δεν έχω καμία επαφή με την Εθνική Ελλάδος»!
Χατζηγιοβάνης: «Δύσκολο να ξεπεράσουμε τον αποκλεισμό της Εθνικής»!
Καν: «Μπράβο στην Μπάγερν και στον Τούχελ που με… τακτικάρες μας πήγε στα ημιτελικά»!
Κανσέλο: «Μετά τον αποκλεισμό από την Παρί ευχήθηκαν θάνατο στην αγέννητη κόρη μου»!
Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν θέλουν… δίδυμο – φωτιά από την Ίντερ!
Κασεμίρο: «Όταν έφυγα από τη Ρεάλ ο Αντσελότι έκλαιγε και ο Πέρεθ δε μου μιλούσε»!
Γιουβέντους: Η νίκη στη δίκη του Ρονάλντο… σώζει τον Αλέγκρι!
Αρτέτα: «Καλό το ότι μείωσαν τους αγώνες του Κυπέλλου»!
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Λάμπαρντ: “Έχουμε πρόβλημα επικοινωνίας στην ομάδα”

Πρόβλημα επικοινωνίας ανάμεσα στους παίκτες του μέσα στον αγωνιστικό χώρο εντόπισε ο τεχνικός της Τσέλσι, Φρανκ Λάμπαρντ.

Λάμπαρντ: “Έχουμε πρόβλημα επικοινωνίας στην ομάδα”

Η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ μάχεται αυτήν την περίοδο για την έξοδο της στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Η ήττα της με 3-0 από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ανέδειξε για μία ακόμη φορά τα αμυντικά της προβλήματα. Τα ατομικά λάθη και η συνολική κακή αμυντική λειτουργία ανέβασε το φετινό παθητικό των “μπλε” στην Πρέμιερ Λιγκ στα 49 γκολ σε 35 παιχνίδια. Πρόκειται για τη χειρότερη άμυνα στις πρώτες 10 ομάδες της βαθμολογίας

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, η Τσέλσι να κινδυνεύσει να πέσει από την τρίτη θέση της βαθμολογίας. Ωστόσο Λέστερ και Γιουνάιτεντ δεν εκμεταλλεύτηκαν το στραβοπάτημά της. Οι μεν “αλεπούδες” ηττήθηκαν με 4-1 από την Μπόρνμουθ ενώ οι “κόκκινοι διάβολοι” αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2. Έτσι, με 3 αγωνιστικές να απομένουν, η μάχη για την τετράδα έχει πάρει φωτιά. Την Τσέλσι στην τρίτη θέση με 60 βαθμούς ακολουθούν η Λέστερ και η Γιουνάιτεντ με 59 πόντους.

Η έλλειψη επικοινωνίας

Σύμφωνα με τον Λάμπαρντ, το πρόβλημα της ομάδας στην αμυντική της λειτουργία έχει να κάνει με την έλλειψη επικοινωνίας ανάμεσα στους παίκτες. Το γεγονός ότι δε μιλάνε όταν βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο κοστίζει σε γκολ, όπως δήλωσε ο ίδιος πριν τον αγώνα με τη Νόργουιτς (14/7).

“Όταν μιλάς για παίκτες, είναι πολύ εύκολο και φυσικό να βλέπεις το ταλέντο. Πρέπει, όμως, να βλέπεις την νοοτροπία και τον χαρακτήρα μέσα στην ομάδα. Νομίζω ότι είναι κάτι που μπορούμε να βελτιώσουμε. Οι νεότεροι παίκτες μπορούν να μιλάνε περισσότερο και να αναπτυχθούν. Οι παλιοί παίκτες μπορούν να αναλάβουν την ευθύνη να τους βοηθήσουν επίσης. Στιγμές σαν κι αυτές, κρίσιμες στιγμές όπως τώρα που διακυβεύονται πολλά, αποτελούν την κατάλληλη ώρα για βελτίωση”.

Ο Άγγλος τεχνικός πρόσθεσε: “Είναι πολύ πιο εύκολο να βελτιώσεις το άνοιγμα του στόματος σου από το να ντριμπλάρεις τρεις παίκτες και να σκοράρεις στο παραθυράκι.. Είναι πραγματικά ένα από τα βασικά του ποδοσφαίρου και είναι κάτι που δεν άκουσα αρκετά το Σαββατοκύριακο. Το κύριο πράγμα είναι ότι μπορείς να είσαι τόσο ήσυχος όσο θέλεις έξω από το γήπεδο – έχουμε μερικούς ήσυχους παίκτες εδώ που είναι κλειστεί- αλλά πρέπει να το αποβάλλουν αυτό στο γήπεδο. Πρέπει να απαιτήσουν την μπάλα, διαφορετικά το παιχνίδι μπορεί να περάσει χωρίς να το καταλάβεις”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ