Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα: Παρουσιάστηκε η νέα εντυπωσιακή φανέλα!
Μπαρτσελόνα

Μπαρτσελόνα: Παρουσιάστηκε η νέα εντυπωσιακή φανέλα!

Αυτή είναι η νέα φανέλα που θα φοράνε οι ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα την αγωνιστική περίοδο 2020-2021. Απολαύστε την...

14.07.2020 | 15:17

Η καινούρια εμφάνιση της Μπαρτσελόνα είναι γεγονός! Και είναι εντυπωσιακή! Χωρίς να έχει τεράστιες διαφορές με την παλιά. Αλλά οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά.

Παρουσιάστηκε λοιπόν και επίσημα η νέα φανέλα των «μπλαουγκράνα». Η εντός έδρας εμφάνιση που θα φορούν οι παίκτες της Μπάρτσα, τη σεζόν 2020-21. Στις φωτογραφίες που θα δείτε παρακάτω, τα σχέδια είναι πανέμορφα.

Με τις χρυσές και κίτρινες λεπτομέρειες να κάνουν τη φανέλα ξεχωριστή. Και πιο ωραία. Με τις ρίγες να επιστρέφουν. Και να αφήνουν πίσω τους τα τετράγωνα που υπήρχαν στο κέντρο.

Υπάρχει και κάτι ακόμη. Που δίνει άλλο χρώμα στη νέα αυτή εμφάνιση. Το γεγονός ότι υπάρχουν αρκετές ομοιότητες με τη φανέλα της σεζόν 1919-20. Πριν εκατό ακριβώς χρόνια δηλαδή. Τι το ξεχωριστό είχε εκείνη η περίοδος. Τότε ήταν τα λεγόμενα «πρώτα χρυσά χρόνια στην ιστορία της Μπαρτσελόνα». Οι παρθενικές σπουδαίες επιτυχίες. Με τη φετινή εμφάνιση να θυμίζει εν πολλοίς εκείνη την εποχή.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τη παρουσίαση των νέων εμφανίσεων:

Ορίστε και η σύγκριση των εμφανίσεων της Μπάρτσα φέτος και του χρόνου:

2019-20:

2020-21:

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version