ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λούκας Βάσκεθ: Ο «ελβετικός σουγιάς» της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ίντερ: Έξαλλα πανηγύρια από τους Πρωταθλητές μέσα στο Σαν Σίρο! (vids)
Η Ίντερ πανηγύρισε το Πρωτάθλημα μέσα στην έδρα της Μίλαν! (vids)
Μίλαν – Ίντερ: Ο Τουράμ «τελειώνει» τη Μίλαν και το Πρωτάθλημα! (vid)
Τέλος η σεζόν για τον αστέρα της Μπάγερν – Χάνει και το EURO 2024!
Γκολ τίτλου για την Ίντερ, με τον Ατσέρμπι να «καρφώνει» τη Μίλαν! (vid)
Αστεράτη Μπολόνια, ξέρανε τη Ρόμα μες στο «Ολίμπικο»!
Αποκαλύφθηκε ο διάλογος των διαιτητών για τη μεγάλη φάση της Μπαρτσελόνα!
Άντζελο Σίνα, ο αφανής ήρωας του Ολυμπιακού με τις απίστευτες αποκρούσεις του! (vid)
Μόντριτς για επιστροφή στην Premier League: «Ποτέ δε ξέρεις»!
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗ ΜΙΛΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕ! (vids)
Ο Αρτέτα έδωσε μία μοναδική απάντηση όταν ρωτήθηκε ποιους παίκτες θα αγόραζε με 1 δις λίρες! (vid)
Φουλ για το τρόπαιο ο Ολυμπιακός με ΤΡΙΑ γκολ σε επτά λεπτά! Όνειρο το 3-0 με ψαλιδάκι! (vids)
Τρομερή Μπολόνια, 2-0 μέσα στο «Ολίμπικο» στο ημίχρονο! (vid)
Αποχωρεί από την Τσέλσι ο Τιάγκο Σίλβα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Νέβιλ: «Η Γιουνάιτεντ χρειάζεται 5 μεταγραφές για να πάρει πρωτάθλημα»

Σύμφωνα με τον Γκάρι Νέβιλ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να αλλάξει κατά το ήμισυ περίπου, για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Νέβιλ: «Η Γιουνάιτεντ χρειάζεται 5 μεταγραφές για να πάρει πρωτάθλημα»

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άφησε 2 πολύτιμους βαθμούς στην εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Σαουθάμπτον (2-2) και σύμφωνα με τον Γκάρι Νέβιλ είναι πολύ μακριά για να διεκδικήσει την Premier League ακόμα.

Μετά τη δικαίωση της Μάντσεστερ Σίτι από το CAS, γεγονός που σημαίνει πως του χρόνου θα παίξει κανονικά στο Champions League, η 5η θέση δεν θα δώσει εισιτήριο για τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Μόνο οι 4 πρώτες θέσεις θα βγάλουν στο UCL. Όπως ήταν γνωστό από την προκήρυξη του πρωταθλήματος.

Συνεπώς, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (όπως και όποια άλλη ομάδα είναι εντός στόχου) οφείλει να κυνηγήσει την 4η θέση. Για να επιστρέψει τη σεζόν 2020-21 στο Champions League. Αυτή τη στιγμή, η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ βρίσκεται μαζί με τη Λέστερ στην 4η θέση και τους 59 βαθμούς. Με την Τσέλσι να είναι 3η με 60 πόντους. Ενώ απομένουν ακόμη 3 αγωνιστικές για το φινάλε. Με την τελευταία αγωνιστική να περιέχει έναν «τελικό». Λέστερ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Μία μεγάλη «μάχη». Η οποία θα κρίνει τα πάντα.

Ωστόσο, μετά τις τελευταίες εξαιρετικές εμφανίσεις της Γιουνάιτεντ (εκτός από εκείνη κόντρα στη Σαουθάμπτον), πολλοί αναρωτιούνται: Μπορεί αυτή η ομάδα να διεκδικήσει πρωτάθλημα; Δεν μιλάμε για φέτος. Εννοείται. Αλλά από την ερχόμενη σεζόν.

Απάντηση στο συγκεκριμένο ερώτημα έδωσε ο Γκάρι Νέβιλ. Ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τι είπε ο Νέβιλ; Ότι ουσιαστικά πρέπει να αλλάξει η μισή ομάδα. Να αποκτηθούν με λίγα λόγια πέντε βασικοί ποδοσφαιριστές, για να μπορέσουν να ανεβάσουν επίπεδο τη Γιουνάιτεντ. Και να την επαναφέρουν στην κορυφή του αγγλικού ποδοσφαίρου. Ή να της δώσουν κάποιον άλλον σημαντικό τίτλο. Ή να την οδηγήσουν σε μία σπουδαία ευρωπαϊκή πορεία.

Η Γιουνάιτεντ χρειάζεται οπωσδήποτε έναν δεξιό εξτρέμ (τύπου Γκρίνγουντ), ένα δεκάρι, έναν αμυντικό χαφ, ένα back up για τη θέση του τερματοφύλακα (πίσω από τον Ντε Χέα δηλαδή) και έναν αριστερό μπακ. Πέντε μεταγραφές βασικών. Featured #PremierLeagueStories – Famous “Nobody wants to grow up ...

Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νέβιλ στο Sky Sports:

«Ο Μέισον Γκρίνγουντ παίζει στη δεξιά πλευρά, αλλά νομίζω ότι η ομάδα χρειάζεται έναν ακόμα ποδοσφαιριστή εκεί. Οπως χρειάζεται και ένα 10αρι, ένα αμυντικό χαφ, μία εναλλακτική λύση για την θέση του τερματοφύλακα κι έναν αριστερό μπακ. Για μένα η Γιουνάιτεντ, χρειάζεται σίγουρα πέντε παίκτες από κορυφαίο επίπεδο, για να μπορέσει τη νέα σεζόν να παλέψει για έναν τίτλο και να χαράξει πάλι σπουδαία πορεία στην Ευρώπη».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ