ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Παρί: Το μεγάλο κόλπο είναι ο Ράσφορντ!

Η Παρί έχει βάλει στο μάτι τον Ράσφορντ και σκοπεύει να ταράξει τα νερά για να τον κάνει δικό της - Ποια η σχέση του με την υπόθεση Νεϊμάρ.

Παρί: Το μεγάλο κόλπο είναι ο Ράσφορντ!

Μπορεί η Παρί Σεν Ζερμέν να έκανε δικό της τον Μάουρο Ικάρντι αυτό δεν σημαίνει όμως ότι εκεί σταματούν όλες της οι μεταγραφικές βλέψεις. Εξάλλου οι Γάλλοι είναι συνηθισμένοι σε υπερβολές και μεγάλα μεταγραφικά σχέδια. Ένα τέτοιο έρχεται στο φως από την Αγγλία, με δημοσιεύματα που εμπλέκουν τον Μάρκους Ράσφορντ με την πρωταθλήτρια Γαλλίας. Όσο περίεργο κι αν φαίνεται, το ενδιαφέρον παρουσιάζεται ως υπαρκτό και η Παρί θα μπορούσε να ξοδέψει ένα τεράστιο ποσό για να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή.

Ο Ράσφορντ είναι πλέον ο νούμερο ένα επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Σόλσκιερ του έχει δώσει τα κλειδιά της επίθεσης και δεν θα ήθελε με τίποτα να τον δει να αποχωρεί. Αυτό θα γίνει μόνο αν έρθει μία πρόταση στην οποία η Γιουνάιτεντ δεν θα μπορούσε να πει «όχι». Και με την οικονομική άνεση που έχουν οι κόκκινοι διάβολοι, αυτή θα πρέπει να είναι εξωπραγματικά μεγάλη.

Και ο ίδιος ο Ράσφορντ δεν καίγεται να πάρει μεταγραφή. Μπορεί η Γιουνάιτεντ να μην έχει φτάσει σε επιτυχέις επί των ημερών του, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα ήθελε να την αποχωριστεί. Το γεγονός μάλιστα ότι είναι ο βασικός και αναντικατάστατος σε μια τόσο μεγάλη ομάδα και έχει τις προοπτικές να γράψει ιστορία με τον σύλλογο, τον δελεάζει αρκετά. Οπότε και στην δική του περίπτωση, χρειάζεται κάτι πολύ μεγάλο για να γίνει η μεταγραφή. Παρί: Το μεγάλο κόλπο είναι ο Ράσφορντ!

Η σύνδεση του Ράσφορντ με τον Νεϊμάρ

Για πολλούς αυτό το ξαφνικό ενδιαφέρον για τον Ράσφορντ δεν είναι τυχαίο. Η Παρί είναι πλήρης επιθετικά, οπότε η συγκεκριμένη κίνηση έχει και συγκεκριμένη αιτία. Αυτή δεν είναι άλλη από το ενδεχόμενο αποχώρησης του Νεϊμάρ. Αν συμβεί αυτό, τότε σίγουρα ο Ράσφορντ θα είναι ένας από τους εκλεκτούς αντικαταστάτες. Υπενθυμίζεται πάντως, ότι η Παρί έδωσε τελεσίγραφο στον Βραζιλιάνο, με το οποίο του ζητά είτε να ανανεώσει, είτε να βρει πρόταση ώστε να φύγει.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ