ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Διπλό… αγγαρεία η Μπαρτσελόνα με υπογραφή Φερμίν (vid)
«Ξεπουπούλιασε» τα «καναρίνια» κι έφυγε για «Γουέμπλεϊ» η Λιντς! (vid)
Δεν ξεχνά κανέναν ο Κλοπ, πόζαρε με όλους τους συνεργάτες του στα 9 χρόνια με τη Λίβερπουλ! (vid)
Νάπολι: Πήρε επίσημη θέση για Κόντε ο Ντε Λαουρέντις
Ο Μπαπέ συνάντησε τον… κέρινο εαυτό του και μουρλάθηκε (vid)
«Βγάζει τα μάτια του» ο Τσάβι με μια δήλωση, έξω φρενών ο Λαπόρτα που σκέφτεται να τον διώξει!
Με μια μεγάλη αδικία η προεπιλογή της Ολλανδίας για το Euro 2024! (pic)
Αυτό το συμβόλαιο προσφέρει στον Τιάγκο Μότα η Γιουβέντους
Euro 2024: Αποστολή γεμάτη αστέρες η Εθνική Γαλλίας! (pic)
Τεράστιο νέο για Αντσελότι και Ρεάλ ενόψει τελικού, μέσα ο παιχταράς!
«Ρονάλντο και Μέσι θα χαλάσουν τις καριέρες τους αν επιστρέψουν στην Ευρώπη»!
Η Γιουνάιτεντ… ψωνίζει για την άμυνα από την Τσέλσι!
Ίντερ: Πάει για μεγάλες αλλαγές στην άμυνα – Θέλει τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Τσέλσι: Ο Ποτσετίνο έχει την στήριξη ανθρώπων… κλειδιών!
Ο Ρονάλντο θα παίζει μέχρι τα 40 – Έτοιμος για επέκταση με την Αλ Νασρ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Ζιντάν: «Ούρλιαξα στο τέλος γιατί… στο ποδόσφαιρο υποφέρουμε»

Ο Ζινεντίν Ζιντάν... φώναξε δυνατά μετά το τελευταίο σφύριγμα της χθεσινής αναμέτρησης κόντρα στην Γρανάδα και μίλησε για αυτήν του την ενέργεια.

Ζιντάν: «Ούρλιαξα στο τέλος γιατί… στο ποδόσφαιρο υποφέρουμε»

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται πλέον μια ανάσα από την κατάκτηση της Λα Λίγκα. Η εκτός έδρας νίκη επί της Γρανάδα με 2-1. την έστειλε ξανά στο +4 από την δεύτερη Μπαρτσελόνα, την ώρα που απομένουν μόλις δύο αγωνιστικές. Πλέον θεωρείται αρκετά δύσκολο το να μην… επιστρέψει στους τίτλους. Οι Μαδριλένοι θέλουν να πανηγυρίσουν και την μαθηματική κατάκτηση του τίτλου την ερχόμενη Πέμπτη, στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Βιγιαρεάλ. Ο Ζιντάν ξέσπασε μετά το τέλος του ματς.

Ωστόσο, το ματς κόντρα στην Γρανάδα ήταν από αυτά που είχαν σημειώσει ως… “παγίδα” στο στρατόπεδο της Ρεάλ. Αν μη τι άλλο ήταν μια δύσκολη αναμέτρηση την όποια όμως έβγαλαν εις πέρας οι ποδοσφαιριστές του Ζινεντίν Ζιντάν.

Μετά το τελευταίο σφύριγμα, ο τεχνικός των μερένχες… ξέσπασε και φώναξε δυνατά, βγάζοντας όλη την πίεση από μέσα του. Ο ίδιος μίλησε για αυτήν του την ενέργεια μετά την λήξη της αναμέτρησης, τονίζοντας πως είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές του. Ζιντάν ξανά

«Ούρλιαξα γιατί ήμουν χαρούμενος και γιατί στο ποδόσφαιρο υποφέρουμε. Ήταν πολύ λογικό που φώναξα έτσι, γιατί ήταν ένα αρκετά σημαντικό τρίποντο για εμάς. Επίσης φώναξα για να δείξω στους ποδοσφαιριστές μου, το πόσο ικανοποιημένος είμαι από όσα κάνανε. Έκαναν ένα εκπληκτικό παιχνίδι, είμαι πολύ χαρούμενος για αυτούς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γάλλος τεχνικός.

«Κάναμε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο και είχαμε την κατοχή της μπάλας. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν το ίδιο καλοί. Αυτό όμως οφείλεται και στους αντιπάλους μας, καθώς ανέβασαν την απόδοση τους. Για να τα καταφέρει όμως στην Λα Λίγκα, πρέπει να υποφέρεις αρκετά και εμείς έχουμε περάσει πάρα πολλά και τα έχουμε βγάλει πέρα. Πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για αυτήν την ομάδα», είπε.

«Έχουμε δύο παιχνίδια ακόμα μπροστά μας, δεν έχουμε καταφέρει τίποτα είναι η αλήθεια. Αυτή όμως είναι η πραγματικότητα και απομένουν 6 βαθμοί. Όταν άρχισε η σεζόν, τότε θέλαμε να κερδίσουμε την Λα Λίγκα, αλλά δεν το έχουμε καταφέρει ακόμα», τόνισε Γάλλος τεχνικός.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ