ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερν Μονάχου

BILD: “Το κρίσιμο δίλημμα της Μπάγερν για Αλάμπα”

Μία κομβική απάντηση καλείται να πάρει ο Χάνσι Φλικ αναφορικά με το μέλλον του Νταβίντ Αλάμπα, όπως αποκαλύπτει η BILD.

BILD: “Το κρίσιμο δίλημμα της Μπάγερν για Αλάμπα”

Δυσκολεύει η παραμονή του Αυστριακού αστέρα στους πρωταθλητές Γερμανίας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της “BILD”, τα δεδομένα στην υπόθεση του Αλάμπα είναι πλέον ξεκάθαρα και ο Χάνσι Φλικ πρέπει να λάβει άμεσα μία απόφαση. BILD

“Το δίλημμα με Αλάμπα”

Το συμβόλαιο του 28χρονου πολυσύνθετου άσου λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Αυτό δημιουργεί επιπρόσθετη πίεση στους Βαυαρούς, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει τις επαφές μαζί του. Έως τώρα δεν έχει υπάρξει θετική εξέλιξη, με τις απαιτήσεις του Αλάμπα να κρίνονται υπερβολικές για τον σύλλογο.

Πιο συγκεκριμένα, η BILD αναφέρει πως ζητάει ετήσιες απολαβές ύψους 20 εκατομμυρίων ώστε να υπογράψει. Ένα ποσό που δεν μπορούν να του δώσουν. Όχι διότι δεν εκτιμούν τις ικανότητες του, αλλά διότι θα υπερβούν το μισθολόγιο που έχουν προγραμματίσει να έχουν. Παράλληλα, δεν αποκλείεται πολλά αστέρια να ζητήσουν παρόμοια λεφτά και γενικά να υπάρξει δυσαρέσκεια στην ομάδα.

Έως τώρα πάντως και η Μπάγερν Μονάχου έλεγε να τον κρατήσει. Δεν ήθελε να χάσει έναν ακόμα βασικό παίκτη, όπως αναμένεται να γίνει με την περίπτωση του Τιάγκο. Επίσης, θα διατηρούσε τις ελπίδες της ότι τελικά θα μπορούσε να τον πείσει να μείνει στο Μόναχο, υπογράφοντας μακροχρόνια επέκταση της συμφωνίας.

Οι εξελίξεις όμως είχαν αναγκάσεις τους ιθύνοντες να εξετάζουν το ενδεχόμενο παραχώρησης του. Ο Αλάμπα έδειχνε ξεκάθαρα ότι έχει τάσεις φυγής και υπάρχουν φόβοι ότι αυτό θα επηρεάσει και την απόδοσή του. Οπότε έβγαλαν τον παίκτη στην αγορά, ώστε να επωφεληθούν οικονομικά και να σπρώξουν τα λεφτά αυτά στην απόκτηση του διαδόχου του.

Το αποτέλεσμα όμως αυτής της επιχείρησης ήταν αρνητικό. Από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον διεθνή άσο δημιουργήθηκαν δύο γκρουπ, τα οποία δεν χαροποίησαν τους Βαυαρούς. Από τη μία είναι οι ομάδες που είναι διατεθειμένες να πληρώσουν για τον παίκτη ό,τι χρειάζεται για να τον κάνουν δικό τους. Αυτές είναι οι Τσέλσι, Σίτι και Παρί. Τρεις επιλογές όμως που έχει απορρίψει ο Αλάμπα.

Από την άλλη όμως έχουμε τις ομάδες που προτιμάει ο ίδιος. Πρόκειται για τις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, οι οποίες όμως δεν έχουν το απαιτούμενο ρευστό για να τον αποκτήσουν.

Το δίλημμα λοιπόν που δημιουργείται στην Μπάγερν είναι είτε να κρατήσουν και να χάσουν ως ελεύθερο έναν ποδοσφαιριστή που ήδη σκέφτεται το μέλλον του μακριά από τον σύλλογο. Είτε να τον χρυσώσουν για να μείνει, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ