ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Διπλό… αγγαρεία η Μπαρτσελόνα με υπογραφή Φερμίν (vid)
«Ξεπουπούλιασε» τα «καναρίνια» κι έφυγε για «Γουέμπλεϊ» η Λιντς! (vid)
Δεν ξεχνά κανέναν ο Κλοπ, πόζαρε με όλους τους συνεργάτες του στα 9 χρόνια με τη Λίβερπουλ! (vid)
Νάπολι: Πήρε επίσημη θέση για Κόντε ο Ντε Λαουρέντις
Ο Μπαπέ συνάντησε τον… κέρινο εαυτό του και μουρλάθηκε (vid)
«Βγάζει τα μάτια του» ο Τσάβι με μια δήλωση, έξω φρενών ο Λαπόρτα που σκέφτεται να τον διώξει!
Με μια μεγάλη αδικία η προεπιλογή της Ολλανδίας για το Euro 2024! (pic)
Αυτό το συμβόλαιο προσφέρει στον Τιάγκο Μότα η Γιουβέντους
Euro 2024: Αποστολή γεμάτη αστέρες η Εθνική Γαλλίας! (pic)
Τεράστιο νέο για Αντσελότι και Ρεάλ ενόψει τελικού, μέσα ο παιχταράς!
«Ρονάλντο και Μέσι θα χαλάσουν τις καριέρες τους αν επιστρέψουν στην Ευρώπη»!
Η Γιουνάιτεντ… ψωνίζει για την άμυνα από την Τσέλσι!
Ίντερ: Πάει για μεγάλες αλλαγές στην άμυνα – Θέλει τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Τσέλσι: Ο Ποτσετίνο έχει την στήριξη ανθρώπων… κλειδιών!
Ο Ρονάλντο θα παίζει μέχρι τα 40 – Έτοιμος για επέκταση με την Αλ Νασρ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ίντερ

Η Ίντερ βάζει πωλητήριο στον Έρικσεν!

Σύντομη μπορεί να είναι η καριέρα του Κρίστιαν Έρικσεν στην Ίντερ, όπως αναφέρουν τουλάχιστον τα ιταλικά Μέσα. Ο Κόντε δεν έχει ενθουσιαστεί με τον Δανό.

Η Ίντερ βάζει πωλητήριο στον Έρικσεν!

Η Ίντερ της νέας σεζόν θα έχει ως πρωταρχικό στόχο την επιστροφή στους τίτλους. Ήδη από φέτος έδειξε πως η ψαλίδα ανάμεσα στην Γιουβέντους και τους νερατζούρι έχει μειωθεί αισθητά. Ωστόσο, μερικές απρόσμενες γκέλες της ομάδα του Αντόνιο Κόντε, δεν άφησαν την Ίντερ να το παλέψει μέχρι τέλους. Ωστόσο, όλοι στις τάξεις του συλλόγου θεωρούν πως του χρόνου θα είναι η… χρονιά τους! Τον περασμένο Ιανουάριο, οι Μιλανέζοι προχώρησαν σε μια δυνατή μεταγραφική κίνηση, καθώς απέκτησαν τον Κρίστιαν Έρικσεν από την Τότεναμ. Οι Ιταλοί έβγαλαν από τα ταμεία τους 20 εκατ. ευρώ για να φέρουν τον Δανό μέσο στο Μιλάνο. Από την πλευρά τους οι Λονδρέζοι δεν μπορούσαν να κάνουν διαφορετικά καθώς το συμβόλαιο του έληγε… Έρικσεν

Το συμβόλαιο του έμπειρου άσσου με την Ίντερ έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως είναι σίγουρη η θέση του στο ρόστερ της ομάδας. Σύμφωνα με Μέσα από την Ιταλία ο Αντόνιο Κόντε είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος με τις τελευταίες εμφανίσεις του Έρικσεν, ενώ δεν έχει πεισθεί πως ο Δανός μπορεί να ηγηθεί σε αυτήν την νέα προσπάθεια. Μάλιστα, τα ίδια Μέσα υποστηρίζουν πως ο 28χρονος δεν ήταν επιλογή του τεχνικού της Ίντερ, αλλά της διοίκησης!

Συγκεκριμένα, φαίνεται πως στην Ιντερ έχουν αλλάξει άποψη για τον πρώην ποδοσφαιριστή της Τότεναμ. Ο Κόντε σε συνεννόηση με την διοίκηση του συλλόγου έχουν αποφασίσει να βάλουν πωλητήριο στον Έρικσεν. Ωστόσο, αυτό θα γίνει μόνο σε περίπτωση που φτάσει στα γραφεία της ομάδας προσφορά που να φτάνει τα 60 εκατ. ευρώ.

Οι νερατζούρι δεν πρόκειται να μειώσουν τις οικονομικές τους απαιτήσεις, κάτι που έχουν κάνει… ρητό στους ενδιαφερόμενους. Πάντως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη προσφορά από κάποιον σύλλογο για τον Δανό. Πάντως αρκετές ομάδες κυρίως από την Πρέμιερ Λιγκ, δεν αποκλείεται να προχωρήσουν σύντομα σε κάποια κρούση προς την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά το τέλος της φετινής σεζόν.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ