ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Κέρδισε την «αγγαρεία» η Μάντσεστερ Σίτι! (vid)

Με τους Νταβίντ Σίλβα και Γκάμπριελ Ζεσούς να σκοράρουν στο πρώτο ημίχρονο, η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε 2-1 τη Μπόρνμουθ που είναι κοντά στον υποβιβασμό.

Κέρδισε την «αγγαρεία» η Μάντσεστερ Σίτι! (vid)

Η Μάντσεστερ Σίτι σε ένα ματς με πολλές αλλαγές κέρδισε στο Έτιχαν 2-1 την Μπόρνμουθ και έφτασε τους 75 βαθμούς, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι έμειναν στου 31 και είναι πλέον πολύ κοντά στον υποβιβασμό. Νταβίντ Σίλβα και Γκάμπριελ Ζεσούς, οι σκόρερς για την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Το ματς

Η Σίτι μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 4′ απείλησε με τον Γκάμπριελ Ζεσούς. Δύο λεπτά αργότερα, ο Νταβίντ Σίλβα με απευθείας εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ για τους πολίτες. Η Μπόρνμουθ έβγαλε αντίδραση μετά το γκολ που δέχτηκε και είχε τρεις καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο για να ισοφαρίσει. Τελικά η ισοφάριση δεν ήρθε και έτσι η Μάντσεστερ Σίτι έκανε το 2-0. Με μία εξαιρετική ομαδική ενέργεια και ένα πολύ όμορφη τελείωμα από τον Γκάμπριελ Ζεσούς, η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενη με 2-0. Κέρδισε την «αγγαρεία» η Μάντσεστερ Σίτι! (vid)

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε. Ειδικά η Σίτι, έριξε πολύ τα στάνταρ της. Οι φιλοξενούμενοι που καίγονταν για τους βαθμούς προσπαθούσαν περισσότερο, χωρίς όμως να μπορούν να φτάσουν με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή. Προς το τέλος το ματς άναψε. Στο 76΄ο Φόντεν βρέθηκε μέσα στην περιοχή, δεν μπόρεσε όμως να σκοράρει. Στο 81′ ο Γουίλσον βρέθηκε σε καλή θέση, το σουτ που επιχείρησε όμως, πέρασε λίγο έξω. Στο 84΄ ο Φόντεν σούταρε μέσα από την περιοχή και πάλι όμως χωρίς αποτέλεσμα. Στο 88΄η Μπόρνμουθ σκόραρε και αναθέρμανε τις ελπίδες της για κάτι καλό. Στο 90′ ο Γουίλσον παραλίγο να σκοράρει και να δώσει έναν ανέλπιστο βαθμό στην ομάδα του, η μπάλα όμως πέρασε και πάλι έξω. Κάπως έτσι η Μάντσεστερ Σίτι πήρε τρεις βαθμούς που δεν μπορούν να της χρησιμεύσουν σε κάτι και απλά περιμένει να τελειώσει η σεζόν. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι έμειναν στους 31 και πλέον οι πιθανότητες παραμονής τους, μειώνονται αισθητά, αφού η Γουότφορντ είναι στο +3 και μάλιστα με παιχνίδι λιγότερο.

Τα στιγμιότυπα του αγώνα

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ