ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Έσταξε… φαρμάκι για τη Μίλαν ο Τσαλχάνογλου: «Καλά να πάθουν!»
Παρί Σεν Ζερμέν: Μπαπέ και Ντεμπελέ «καθάρισαν» σε τρία λεπτά την Λοριάν! (vids)
Τσάβι και Μπαρτσελόνα συμφωνούν ότι… διαφωνούν!
Σοβάρεψαν τα πράγματα στη Λίβερπουλ: Έτοιμος για… τζίφρες ο Σλοτ!
Φέρντιναντ: «Άντρες… εναντίον αγοριών! Τους κατέστρεψε η Άρσεναλ…»
Μπαρτσελόνα: Οι πέντε «αστέρες» που δεν είναι προς πώληση!
Πρόεδρος La Liga: «Να είναι καλά το VAR! Μόνο έτσι δεν θα υπήρχε γκρίνια…»
Αρτέτα σε Ποτσετίνο: «Σε συμπαθώ πολύ! Έπρεπε να κερδίσεις όλα τα τελευταία ματς…» (vid)
Ακραία απόφαση της Μπαρτσελόνα – Πουλάει τον «ηγέτη» της… αλλά γκρινιάζει!
Μουνιαίν: «Μπιλμπάο, αγάπη μου αποχωρώ» – Αποχωρεί ο ηγέτης μετά από 15 χρόνια (vid)
Ο Ράκιτιτς αποκάλυψε τον… νέο σταθμό του Μόντριτς – «Έλα, σε περιμένω!»
Ο Μπαπέ κάνει εύκολη τη ζωή του Αντσελότι… και του Βινίσιους
Οι τρεις επικρατέστεροι για τη θέση του Πιόλι στον πάγκο της Μίλαν
H Λεβερκούζεν κάνει πλάκα σε όποιον θέλει τον Φλόριαν Βιρτζ
Λέμε για τον Μόντριτς αλλά η πάσα του Χούμελς δεν πρέπει να περάσει στα ψιλά (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Οι έξι παίκτες που κρίνουν το μπάτζετ του Σόλσκιερ

Τη μαύρη λίστα του έχει σχηματίσει ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, με τις πωλήσεις του συλλόγου να επηρεάζουν αρκετά και την αγοραστική του ισχύ.

Οι έξι παίκτες που κρίνουν το μπάτζετ του Σόλσκιερ

Επηρεασμένη είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως και κάθε ομάδα από την κρίση του κορονοϊού. Τα έσοδα μειώθηκαν αισθητά και αυτό έχει άμεσο αποτέλεσμα και στο μπάτζετ που έχει να διαχειριστεί ο Σόλσκιερ.

Ο Νορβηγός δεν θα μπορέσει να ξοδέψει όσα υπολόγιζε κάποιους μήνες πριν. Όταν και έκανε πλάνα για την έλευση του Σάντσο και άλλων ακριβών στόχων. Θα έχει να διαχειριστεί πολύ λιγότερα χρήματα, τα οποία πάντως μπορεί να αυξήσει εφόσον πρώτα πουλήσει παίκτες. Σόλσκιερ

Έξι παίκτες στη μαύρη λίστα του τεχνικού της Γιουνάιτεντ

Μισή δωδεκάδα παίκτες θέλει να ξεφορτωθεί ο 47χρονος. Ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν απογοητεύσει με την παρουσία τους στο “Ολντ Τράφορντ” και περισσεύουν από τα πλάνα του. Κάθε περίπτωση βέβαια είναι διαφορετική και μοιάζει αμφίβολο για την ώρα εάν θα καταφέρει να τους ξεφορτωθεί όλους.

Περίοπτη θέση στη λίστα του καταλαμβάνει ο Αλέξις Σάντσες. Ο Χιλιανός δεν έχει καταφέρει να δικαιολογήσει το ντόρο που έκανε η μεταγραφή του από την Άρσεναλ. Φέτος είναι δανεικός στην Ίντερ, αλλά δύσκολα θα παραμείνει εκεί. Την αποχώρησή του δυσχεραίνει ασφαλώς το βαρύ συμβόλαιό του. Ο παίκτης άλλωστε ξέρει ότι δεν θα βρει αλλού τα ίδια λεφτά και δεν θα ψαχτεί και πολύ για να την κάνει. Εάν η αγγλική ομάδα καταφέρει να τον δώσει και πάλι δανεικό, μοιράζοντας το κόστος των μισθών του θα πρέπει να είναι χαρούμενη.

Το δεύτερο πιο σημαντικό όνομα είναι ο Κρις Σμόλινγκ. Ο Άγγλος αμυντικός είναι και αυτός δανεικός τη Ρόμα. Αντίθετα όμως με τον Σάντσες, ο 31χρονος έχει εντυπωσιάσει στη Σέριε Α. Οι “τζιαλορόσι” θέλουν να τον κρατήσουν, αλλά δυσκολεύονται οικονομικά. Οι δύο ομάδες ήδη είναι σε επαφή και αργά ή γρήγορα αναμένεται να δώσουν τα χέρια.

Εκτός των δύο ο Σόλσκιερ έχει δώσει το “ok”  για την παραχώρηση και του Ντιόγκο Νταλό. Ο Πορτογάλος δεν έχει καταφέρει να δικαιώσει όσους εμπιστεύτηκαν το ταλέντο του. Πάντως, είναι ακόμα 21 ετών και σίγουρα θα βρεθεί αγοραστής. Ρόχο, Τζόουνς και Λίνγκαρντ είναι οι τρεις παίκτες που συμπληρώνουν τους “κομμένους” του ρόστερ. Όσο περισσότερους εξ’ αυτών καταφέρει να πουλήσει ο Νορβηγός τόσο μεγαλύτερο θα είναι και το μπάτζετ που θα διαχειριστεί, για να μπορέσει τελικά να ενισχύσει την ομάδα εκεί που πονάει.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ