ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Επίσημο: Ο Τσάμπι Αλόνσο παραμένει στο τιμόνι της Λεβερκούζεν
H Ίντερ παραδίδει τα κλειδιά στον Ιντζάκι με συμβόλαιο μέχρι το 2027
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η μπάλα στην εξέδρα

Οζίλ vs Μπέιλ: Ποιος είναι πιο «επαγγελματίας» (poll)

Μεσούτ Οζίλ και Γκάρεθ Μπέιλ είναι τα δύο πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα ποδοσφαιριστών που «κάθονται» πάνω στα συμβόλαιά τους.

Οζίλ vs Μπέιλ: Ποιος είναι  πιο «επαγγελματίας» (poll)

Το να αμείβεται ένας ποδοσφαιριστής πλουσιοπάροχα στις μέρες μας είναι σχεδόν κανόνες. Οι περισσότεροι παίκτες που αγωνίζονται στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης έχουν παχυλούς μισθούς και εξαργυρώνουν με τον καλύτερο τρόπο το ταλέντο τους. Υπάρχουν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που αμοίβονται με πολύ υψηλά συμβόλαια χωρίς να το αξίζουν. Άλλοι που ήταν τυχεροί και μετά από μία καλή σεζόν ή μία καλή διοργάνωση “έφτιαξαν” το μέλλον τους. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που είανι απλά «επαγγελματίες», ή και «απατεώνες». Που κάθονται πάνω στα σύμβολαιά τους και δεν ενδιαφέρονται για την εξέλιξή τους. Δεν τους ενδιαφέρει αν παίζουν. Αν ο κόσμος τους αγαπάει. Και στην τελική δεν τους ενδιαφέρει το ποδοσφαιρικό τους μέλλον. Είναι απλά ευχαριστημένοι με τα πολλά λεφτά που κερδίζουν. Αναμφισβήτητα, δύο καλά παραδείγματα αυτής της κατηγορίας είναι ο Γκάρεθ Μπέιλ και ο Μεσούτ Οζίλ. Ίσως τα πιο χαρακτηριστικά των τελευταίων ετών. Οζίλ vs Μπέιλ: Ποιος είναι πιο «επαγγελματίας» (poll)

Μεσούτ Οζίλ

Ο Μεσούτ Οζίλ υπεγραψε χρυσό συμβόλαιο με την Άρσεναλ έναντι 18,200,000 εκατομμυρίων λιρών το χρόνο και από ότι φαίνεται αυτό του ήταν αρκετό. Από τότε, δεν θυμίζει σε τίποτα τον παλιό Οζίλ, έχει χάσει την αγάπη του κόσμου, των συμπαικτών του και μεγάλο κομμάτι από την πιθανή ποδοσφαιρική του εξέλιξη. Αλλά τι σημασία έχουν όλα αυτά, όταν τα εκατομμύρια τρέχουν. Μπορεί να μην αγωνίζεται, μπορεί να έχει τσακωθεί με όλους τους προπονητές της Άρσεναλ, αλλά δεν λέει να φύγει. Ξέρει ότι όπου κι αν πάει θα πάρει λιγότερα, οπότε είναι «οκ» με το να μείνει στην ομάδα στην ομάδα μέχρι και την τελευταία μέρα του συμβολαίου του. Real Madrid: Bale could go back to Spurs in Eriksen swap deal - AS.com

Γκάρεθ Μπέιλ

Ο Γκάρεθ Μπέιλ είναι πάνω κάτω η ίδια περίπτωση. Με τη διαφορά ότι αυτός τους «κοροιδεύει» και δείχνει να μην σέβεται την ομάδα που τον πληρώνει, αλλά τουλάχιστον έχει κάποια συμμετοχή στις επιτυχίες της. Μάλιστα, το επίσης διαφορετικό στην περίπτωση Μπέιλ, είναι ότι ο Ουαλός έχει κάνει ξεκάθαρο ότι δεν τον ενοχλεί καθόλου ότι δεν παίζει εφόσον έχει αυτό το τεράστιο συμβόλαιο (17 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο). Δεν έχει πρόβλημα να φύγει, αλλά αν δεν υπάρχει ομάδα που να του δίνει τουλάχιστον τα ίδια λεφτά, προτιμάει τον πάγκο της Ρεάλ. Ακόμα κι αν χρειαστεί να μην ξαναπαίξει μέχρι να λήξει το συμβόλαιό του.

[yop_poll id=”9″]

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ