ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσε το πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Γιουβέντους… δεν το έχεις πάρει ακόμα το πρωτάθλημα (vid)

Η Γιουβέντους προηγήθηκε με 2-0 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Σασουόλο, ωστόσο... χαλάρωσε επικίνδυνα και κατάφερε να πάρει μόλις έναν βαθμό μετά το τελικό 3-3!

Γιουβέντους… δεν το έχεις πάρει ακόμα το πρωτάθλημα (vid)

Η Γιουβέντους δεν τα κατάφερε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Σασουόλο με τις δύο ομάδες να μένουν στο 3-3! Σπουδαίο ματς… με έξι γκολ και πολλές ευκαιρίες. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι προηγήθηκε με 2-0, ωστόσο οι γηπεδούχοι έκαναν την ολική ανατροπή, με τον Σάντρο να γράφει το τελικό σκορ με κεφαλιά. Οι μπιανκονέρι ανέβηκαν στους 79, με την Σασουόλο να φτάνει στους 46, όντας στο -7 από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Η Γιουβέντους μπήκε αποφασισμένη στον αγωνιστικό χώρο και έδειξε από νωρίς τις… προθέσεις της. Στο 5′ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ. Ο Πιάνιτς εκτέλεσε με πάσα το κόρνερ, με τον Ντανίλο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με ένα απίθανο σουτ, γράφοντας το 1-0.

Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι… αναθεώρησαν γρήγορα το πλάνο τους και άφησαν κενούς χώρους στα μετόπισθεν. Αυτό το εκμεταλλεύτηκαν μετά από λίγα λεπτά οι ποδοσφαιριστές του Σάρι. Στο 12΄ ο Ιγκουαίν έφυγε στην πλάτη της άμυνας της Σασουόλο και με ωραίο σουτ έκανε το 2-0.

Παρ’όλα αυτά οι ποδοσφαιριστές της Σασουόλο δεν τα παράτησαν. Μάλιστα, κατάφεραν να μειώσουν σε 2-1 στο 29′ με τον Τζούρισιτς να νικάει τον Σέζνι. Οι μπιανκονέρι αφυπνίστηκαν μετά από αυτό το γκολ και δημιούργησαν μερικές καλές ευκαιρίες, με τον Κριστιάνο να χάνει σπουδαία ευκαιρία στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έκαναν ένα απίθανο ξεκίνημα! Στο 51΄ ο Μπεράρντι με εκπληκτική απευθείας εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε σε 2-2. Πριν καλά καλά όμως κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ήρθε και τρίτο γκολ για την Σασουόλο, με τον Καπούτο να γράφει το 3-2, πετυχαίνοντας την ολική ανατροπή για την ομάδα του!

Ωστόσο, η Γιουβέντους απάντησε σχετικά γρήγορα, με τον Άλεξ Σάντρο να κάνει με κεφαλιά το 3-3 στο 64΄! Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος με τις δύο ομάδες να χάνουν εκατέρωθεν ευκαιρίες για να πάρουν το… τρίποντο.

  • Ρόμα-Βερόνα 2-1

Η Ρόμα πήρε σημαντική εντός έδρας νίκη επί της Βερόνα με 2-1. Το σκορ για τους Ρωμαίους άνοιξε ο Βερετούτ με απευθείας εκτέλεση πέναλτι. Μια απόφαση που δεν δεχόταν ο προπονητής των φιλοξενούμενων, ο οποίος και αποβλήθηκε!

Το 2-0 έκανε με ωραία κεφαλιά ο Έντιν Τζέκο στο 45′. Η Βερόνα κατάφερε να μειώσει στο 47΄ με τον Πεσίνα, αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση.

Οι τζιαλορόσι ανέβηκαν στους 57 βαθμούς, με την Βερόνα να μένει στους 44.

  • Ουντινέζε-Λάτσιο 0-0

Συνεχίζει τις μέτριες εμφανίσεις η Λάτσιο, η οποία και έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Ουντινέζε. Οι Ρωμαίοι δεν είχαν σε καλή μέρα την επιθετική τους γραμμή και δεν δημιούργησαν καμία… σπουδαία ευκαιρία. Από την άλλη οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πάρουν ένα τρίποντο που θα τους… εξασφάλιζε την παραμονή στην κατηγορία. Πλέον η Λάτσιο βρίσκεται στους 69 βαθμούς και είναι στο -1 από την δεύτερη πλέον Αταλάντα!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ