ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσε το πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Η “βασίλισσα” στο θρόνο της για 34η φορά (vid)

Η "βασίλισσα" έκατσε στο θρόνο της για 34η φορά στην ιστορία της, καθώς η νίκη της με 2-1 επί της Βιγιαρεάλ της χάρισε τον ισπανικό τίτλο.

Η “βασίλισσα” στο θρόνο της για 34η φορά (vid)

Στο πλαίσιο της 37ης αγωνιστικής, η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετώπιζε την Βιγιαρεάλ στο στάδιο Αλφρέντο Ντι Στέφανο. Η “βασίλισσα” παρατάχθηκε με τον Αζάρ στο βασικό της σχήμα με στόχο τη νίκη που θα της δώσει το 34ο πρωτάθλημά της. Μετά από μία ακόμα κυνική εμφάνιση ο στόχος της εκπληρώθηκε, κερδίζοντας με 2-1 τα “κίτρινα υποβρύχια”. Έτσι, η Ρεάλ Μαδρίτης πανηγύρισε το τρίτο της πρωτάθλημα από το 2010 και μετά και το δεύτερο με τον Ζιντάν προπονητή.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, πάντως, θα κέρδισε ακόμα και με ισοπαλία το πρωτάθλημα, καθώς η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε από την Οσασούνα με 2-1.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλησε από το πρώτο λεπτό να αναλάβει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Υπερφορτώνοντας τον άξονα με πολλά κορμιά, επέλεγε να δίνει το πλάτος με τους μπακ της.

Στο 16ο λεπτό δημιούργησε την πρώτη της καλή φάση με τον Λούκα Μόντριτς. Το μακρινό του σουτ, όμως, απέκρουσε ο Ασένχο. Στα επόμενα 10 λεπτά, η Βιγιαρεάλ κέρδισε λίγα μέτρα στο γήπεδο.

Ωστόσο, η πίεση ψηλά των Μαδριλένων απέδωσε καρπούς στο 26ο λεπτό. Ο Κασεμίρο έκλεψε τη μπάλα, η οποία έφτασε ο Μόντριτς. Ο Κροάτης πάσαρε για τον Μπενζεμά, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ και πέτυχε το 20ο του γκολ στο πρωτάθλημα.  Παράλληλα, αυτή ήταν η έβδομη ασίστ του Κροάτη στο φετινό ισπανικό πρωτάθλημα.

Τα λεπτά κυλούσαν στο πρώτο ημίχρονο και η ομάδα του Ζιντάν δεν απειλούταν στο ελάχιστο. Έτσι, κυκλοφορούσε τη μπάλα άνετα, με συνέπεια να τελειώσει χωρίς κάτι παραπάνω το πρώτο 45λεπτο.

https://twitter.com/brfootball/status/1283850979876773888

Ίδρωσε στο τέλος αλλά η αποστολή εξετελέσθη

Στην επανάληψη το σκηνικό επαναλαμβανόταν. Η κυκλοφορία της μπάλας από πλευράς Ρεάλ ήταν αρκετά καλή για να μην κινδυνεύει. Στο 54ο λεπτό έφτασε κοντά και σε δεύτερο γκολ. Ο Μόντριτς με τρομερή κάθετη πάσα τροφοδότησε τον Καρβαχάλ, ο οποίος δε μπόρεσε να νικήσει τον Ασένχο.

Υπό αυτές τις συνθήκες βολευόταν η Ρεάλ Μαδρίτης. Έτσι, φτάσαμε στο 74ο λεπτό. Ο Σέρχιο Ράμος έκλεψε τη μπάλα και με κούρσα που πραγματοποίησε κέρδισε ένα αυστηρό πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε αρχικά ο Ράμος αλλά διατάχθηκε η επανάληψη του χτυπήματος, καθώς επέλεξε να κάνει πάσα σε μία φάση που θα συζητηθεί.

Έτσι, τη δεύτερη προσπάθεια από τα 11 μέτρα ανέλαβε ο Μπενζεμά. Ο Γάλλος στράικερ δε λάθεψε και με εξαιρετικό πλασέ διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα και αυτά της ομάδας του.

Οι Μαδριλένοι απείλησαν λίγα λεπτά αργότερα αλλά το μακρινό σουτ του Κρος σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 84ο λεπτό, κρύος ιδρώτας έλουσε τους παίκτες της Ρεάλ, καθώς στην πρώτη της καλή φάση η Βιγιαρεάλ μείωσε σε 2-1 με κεφαλιά του Ιμπόρα.

H Ρεάλ Μαδρίτης έδειχνε τάσεις αυτοκτονίας στα τελευταία λεπτά αλλά ο φύλακας άγγελος της ήταν εκεί. Στο 92΄ο Κουρτουά με διπλή επέμβαση νίκησε τους παίκτες της Βιγιαρεάλ από κοντινή απόσταση, με αποτέλεσμα να μείνει μέχρι τέλους αυτό το σκορ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ