ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αρτέτα: «Καλό το ότι μείωσαν τους αγώνες του Κυπέλλου»!
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Πρόοδος στην υπόθεση ανανέωσης Νεϊμάρ με Παρί

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, Νεϊμάρ, βρίσκεται σε συζητήσεις με τους Παριζιάνους για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Πρόοδος στην υπόθεση ανανέωσης Νεϊμάρ με Παρί

Ο Νεΐμάρ μετά την πρώτη του σεζόν στην Παρί Σεν Ζερμέν έμοιαζε να έχει μετανιώσει για την απόφασή του να αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα. Έτσι, έκτοτε δημιουργήθηκε ένα σήριαλ που μέχρι σήμερα καλά κρατεί. Το σήριαλ της επιστροφής του στους “μπλουγκράνα”. Ο Νεϊμάρ όλο έφευγε και όλο έμενε στο Παρίσι τελικά. Εξάλλου, η Παρί δεν είναι διατεθειμένη να τον πουλήσει για πολλά λιγότερα χρήματα σε σχέση με τα 222 εκατομμύρια ευρώ που δαπάνησε για να τον αποκτήσει. Αυτό καθιστά δύσκολη την επιστροφή του διότι, η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα λόγω του κορονοϊού.

Αυτήν την κατάσταση θέλει να εκμεταλλευτεί η Παρί κλειδώνοντας την παραμονή του Νεϊμάρ για πολλά χρόνια. Ειδικότερα, η RMC Sport ανέφερε χθες το βράδυ ότι ο 28χρονος συζητά ανανέωση του συμβολαίου του με την Παρί. Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του λήγει το 2022.

Σύμφωνα με το δημοσιογράφου του RMC Sport, οι εκπρόσωποι του παίκτη βρίσκονται σε συζητήσεις με τη διοίκηση του συλλόγου: “Μου λένε ότι οι συνομιλίες πηγαίνουν αρκετά καλά και ότι είναι είναι θετικές. Δεν υπάρχει τεράστια πρόοδος, αλλά προχωρά αργά, κάτι που δεν ισχύει απαραίτητα για τον Mbappé”.

Ας σημειωθεί ότι μετά την επιστροφή από την καραντίνα, ο Νεϊμάρ επέστρεψε 2,5 κιλά λιγότερο βαρύς στις προπονήσεις της ομάδας. Ο ίδιος θέλει να τελειώσει με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή σεζόν διεκδικώντας το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ζουνίνιο: Top 3 ως παίκτης αλλά ως άνθρωπος…

Μιλώντας στον The Guardian , ο Ζουνίνιο, ο οποίος είναι διευθυντής στη Λυών αυτήν την περίοδο άσκησε μία εποικοδομητική κριτική στον συμπατριώτη του, Νεϊμάρ. Ειδικότερα, αναφερόμενος στις τάσεις φυγής του Νεϊμάρ από την Παρί, το κατηγόρησε για ανωριμότητα. Ωστόσο, ο Ζουνίνιο δικαιολόγησε αυτήν την συμπεριφορά ως αποτέλεσμα της κουλτούρας των Βραζιλιάνων.

Ειδικότερα, ανέφερε τα εξής:

«Κοιτάξτε τον Neymar. Μετακόμισε στο PSG μόνο και μόνο λόγω χρημάτων. Ο PSG του έδωσε τα πάντα, ό, τι ήθελε και τώρα θέλει να φύγει πριν από τη λήξη του συμβολαίου του. Αλλά τώρα είναι η ώρα να δώσει πίσω, να δείξουμε ευγνωμοσύνη. Βλέπετε μια ανταλλαγή. Ο Neymar πρέπει να δώσει ό, τι μπορεί στο γήπεδο, για να δείξει απόλυτη αφοσίωση, ευθύνη και ηγετικότητα. Το πρόβλημα είναι ότι η Βραζιλία έχει μια κουλτούρα απληστίας και πάντα θέλει περισσότερα χρήματα. Αυτό μας δίδαξαν και αυτό μάθαμε”.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Το ερώτημα είναι αν οNeymar φταίει εδώ, ή η βραζιλιάνικη κοινωνία; «Είναι απλά αυτό που έμαθε. Πρέπει να ξεχωρίσω τον Neymar ως παίκτη και τον Neymar ως άτομο. Ως παίκτης, είναι στους τρεις πρώτους στον κόσμο, στο ίδιο επίπεδο με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Λέο Μέσι. Είναι γρήγορος, σκληρός, μπορεί να σκοράρει και να κάνει ασίστ ως πραγματικό νούμερο 10. Αλλά ως άτομο, νομίζω ότι είναι ένοχος επειδή πρέπει να αναρωτηθεί και να μεγαλώσει. Προς το παρόν, όμως, κάνει ακριβώς αυτό που του δίδαξε η ζωή να κάνει”. 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ