ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Video Hμέρας

Έσπασε τα κοντέρ ο βετεράνος Ρόμπεν! (vid)

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προετοιμάζεται ο Άριεν Ρόμπεν, προκειμένου να είναι 100% έτοιμος όταν θα φορέσει και πάλι τη φανέλα της Γκρόνιγκεν.

Έσπασε τα κοντέρ ο βετεράνος Ρόμπεν! (vid)

Για περίπου ένα χρόνο ήταν εκτός δράσης. Όμως, το σκέφτηκε ξανά και ξανά. Ο Άριεν Ρόμπεν στο τέλος πήρε τη μεγάλη απόφαση. Να επιστρέψει και πάλι στα γήπεδα. Να φορέσει και πάλι σορτσάκι και εξάταπα. Να τον δούμε και πάλι να κάνει τις γνωστές του κούρσες από τα δεξιά.

Ωστόσο, όχι με όποια κι όποια ομάδα. Παρά μόνο με τη φανέλα της πρώτης του αγάπης. Της Γκρόνιγκεν. Τις τελευταίες εβδομάδες ο έμπειρος εξτρέμ έχει ξεκινήσει και πάλι προπονήσεις. Τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο.

Αν δεν τον ξέραμε θα λέγαμε ότι είναι κάποιος “ψαρωμένος”. Κάποιος που αρχίζει τώρα την καριέρα του και έχει όλα τα φόντα, ώστε να αφήσει εποχή. Κι όμως. Όλα τα παραπάνω ανήκουν στον Ολλανδό επιθετικό που έχει αφήσει τους ανθρώπους της Γκρόνιγκεν με… ανοιχτό το στόμα. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τα νούμερα που καταγραφούν τα μηχανήματα όταν εκείνος τα χρησιμοποιεί! Απλά δεν... πιάνεται ο Ρόμπεν!

Απλά δεν… πιάνεται ο Ρόμπεν!

Για να φτάσει να κάνεις κάποιος την καριέρα του Άριεν Ρόμπεν δεν πρέπει να έχει μόνο πλούσιο ταλέντο. Δεν πρέπει απλά να τρέχει γρήγορα ή να πλασάρει εύστοχα. Πρέπει να “γράψει” πολλά χιλιόμετρα σε προπονήσεις και σε αγωνιστικούς χώρους, ώστε να φτάσει εκεί που έφτασε ο Ολλανδός πριν αποφασίσει να κάνει restart.

Η δουλειά που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια “μιλάει” από μόνη της. Το ίδιο και τα κατορθώματά του. Ακόμη και έτσι κάποιος θα περίμενε από τον Ρόμπεν να είναι πιο… χαλαρός. Να απολαμβάνει τη στιγμή. Τις τελευταίες του επαφές με την μπάλα στα πόδια. Ακόμη και σε αυτό το επίπεδο. Ειδικά από τη στιγμή που γύρισε πίσω στην ομάδα που τον ανέδειξε και που δεν έχει την πίεση και τις απαιτήσεις που είχε συνηθίσει ο έμπειρος εξτρέμ τόσα χρόνια σε ομάδες όπως η Τσέλσι και η Μπάγερν Μονάχου.

Και όμως. Ο Ρόμπεν είναι ο πρώτος που πάει στην προπόνηση και ο τελευταίος που φεύγει. Ένα υπόδειγμα επαγγελματία. Κάτι που του το αναγνωρίζουν όλοι. Από τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ