ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
Ο τερματοφύλακας της Λιλ έκανε την επέμβαση της χρονιάς στην Ευρώπη! (vid)
Μάντσεστερ Σίτι: «Έσπασε» αρνητικό ρεκόρ για φέτος ο Ντε Μπρόινε στο Champions League!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Και η Μπάγερν στο κόλπο για Ντιέγκο Κάρλος!

Η Μπάγερν Μονάχου ετοιμάζεται για τη ζωή χωρίς τον Νταβίντ Αλάμπα στα μετόπισθεν και ο Ντιέγκο Κάρλος φαντάζει ιδανική επιλογή.

Και η Μπάγερν στο κόλπο για Ντιέγκο Κάρλος!

Ολοένα και αυξάνονται οι μνηστήρες του Ντιέγκο Κάρλος. Ο αμυντικός των Ανδαλουσιάνων εντυπωσιάζει τη φετινή σεζόν και μετά τις Λίβερπουλ και Σίτι που τον γλυκοκοιτάζουν και η Μπάγερν Μονάχου φέρεται να τον έχει στη λίστα της. Κάρλος

Ώριμος και έτοιμος για κάθε πρόκληση!

Ο Βραζιλιάνος παρά τον μόλις ένα χρόνο παρουσίας του στην Ανδαλουσία έχει αποδείξει και με το παραπάνω το τι παίκτης είναι. Ηγετικός στη γραμμή του, δυνατός στον αέρα και με έγκαιρα τάκλιν, ο 27χρονος είναι το φετινό σημείο αναφοράς στους Σεβιγιάνους. Ενδεικτικό η τρομερή πορεία της ομάδας του στην 4η θέση και τα μόλις 34 γκολ παθητικό (δεύτερη καλύτερη επίδοση).

Με 34 αγώνες πρωταθλήματος και πάνω από 3.000 αγωνιστικά λεπτά, ο Κάρλος κυριολεκτικά δεν χάνει αγώνα με τον Λοπετέγκι. Με κόστος μόλις 15 εκατομμύρια ευρώ από τη Ναντ, ο Μόντσι κατάφερε να κάνει ακόμα μια «κλοπή».

Όλα αυτά φυσικά δεν περνούν απαρατήρητα από τους γίγαντες της Ευρώπης. Πλέον και η Μπάγερν Μονάχου κάνει γνωστό το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του παίκτη. Ωστόσο αν θέλει αυτή όπως και οι συνδιεκδικητές του να προχωρήσουν σε συνομιλίες, πρώτα θα πρέπει να περάσουν δύο εμπόδια.

Το πρώτο είναι η απροθυμία της Σεβίλλης να τον πουλήσει! Οι Ανδαλουσιάνοι έχουν μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για την επόμενη σεζόν και δεν θα ήθελαν να τινάξουν το ρόστερ τους. Άλλωστε η τακτική τους είναι γνωστή: Δεν υπάρχει λόγος να πουλήσεις αν δεν υπάρχει σοβαρός αιτία. Τα έσοδα της τελικής κατάταξης στην Πριμέρα, είναι αρκετά. Ακόμα περισσότερα αν προσθέσουμε και αυτά της εισόδου στους ομίλους των «αστεριών». Μέσα σε αυτές τις δύσκολες για τις περισσότερες ομάδες, η ομάδα του Λοπετέγκι γνωρίζει μια άνθηση. Κοινώς, δεν χρειάζεται να πουλήσει για να «ζήσει».

Ωστόσο ακόμα και αν για κάποιο λόγο αποφασίσει να πουλήσει τον Ντιέγκο Κάρλος υπάρχει άλλο ένα εμπόδιο. Η ρήτρα αποδέσμευσής του που ανέρχεται στα 75 εκατομμύρια ευρώ. Πόσο αρκετά υψηλό πλέον για τα δεδομένα της μετά κορωνοϊού εποχής και μια ομάδα για να την σπάσει πρέπει να είναι ιδιαίτερα αποφασισμένη. Ο Βραζιλιάνος είναι στην πιο ώριμη ηλικία της καριέρας του και έτοιμος να αρπάξει κάθε πρόκληση από τα… μαλλιά.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ