ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

«Πέταξε» για 4αδα η Γιουνάιτεντ – Δραπέτευσε με «τρίποντο» από το Λονδίνο

Ράρφορντ και Μαρσιάλ έκαναν σωστά τη δουλειά τους και χάρισαν ένα πολύτιμο τρίποντο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας.

«Πέταξε» για 4αδα η Γιουνάιτεντ – Δραπέτευσε με «τρίποντο» από το Λονδίνο

Τρεις στροφές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος και το θερμόμετρο όλο και ανεβαίνει. Από πλευράς Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Μαζί με τις Τσέλσι, Γουλβς και Λέστερ παλεύουν για δύο από τα εισιτήρια που οδηγούν στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Έτσι κάθε παιχνίδι αποτελεί τελικό για την ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Απόψε στο Λονδίνο οι «Κόκκινοι Διάβολοι» δεν ήθελαν τίποτα άλλο παρά την νίκη κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας.

Οι γηπεδούχοι χωρίς βαθμολογικό κίνητρο αλλά και άγχος κατάφεραν να ζορίσουν ιδιαίτερα τους αντιπάλους τους. Από το ξεκίνημα του αγώνα οι παίκτες του Ρόι Χόντσον ήταν αυτοί που έλεγξαν τον ρυθμό της αναμέτρησης. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρουσιάστηκε νωθρή στο γήπεδο, ωστόσο η ποιότητα ορισμένων ποδοσφαιριστών της ήταν ξανά ευδιάκριτη.

Μπρούνο και Ράσφορντ έκαναν τη διαφορά για τη Γιουνάιτεντ

Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες δεν συγκίνησαν με την απόδοσή τους. Αντιθέτως, ελάχιστες καλές στιγμές στις δύο εστίες και μέτριο θέαμα. Μοναδική… αχτίδα αισιοδοξίας στο φινάλε των 45′ όταν και η Γιουνάιτεντ κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ. Μαρσιάλ και Μπρούνο Φερνάντεζ έπαιξαν τάχιστα το ένα – δύο. Ο Πορτογάλος μέσος βρήκε ιδανικά εντός περιοχής τον Μάρκους Ράσφορντ. Από και έπειτα τα πράγματα βρήκαν τον δρόμο τους. Ο Άγγλος επιθετικός έκανε δική του τη μπάλα σώριασε τους αντιπάλους του και άνοιξε το σκορ με όμορφο πλασέ. Αυτή η στιγμή έμελλε να καθορίσει το πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη ο ρυθμός παρέμεινε στα ίδια επίπεδα. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν με συντονισμένες προσπάθειες να μετατοπίσουν το παιχνίδι στην περιοχή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στο 61′ οι «Αετοί» ισοφάρισαν με τον Αγιού, όμως το τέρμα του έμπειρου επιθετικού ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Όπως έδειξαν και τα ριπλέι ο Αγιού ήταν μπροστά για χιλιοστά από το παπούτσι του Λίντελοφ.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα ο ρυθμός άνοιξε. Οι φιλοξενούμενοι βλέποντας πως παίζοντας έτσι κινδύνευαν με ισοφάριση προσπάθησαν να αντιδράσουν ψάχνοντας το δεύτερο γκολ. Στο 73′ οι πρωταγωνιστές του γκολ των «Κόκκινων Διαβόλων» ξανασυνεργάστηκαν. Αυτή τη φορά ο Ράσφορντ έκανε την ασίστ, όμως ο Μπρούνο Φερνάντεζ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Πέντε λεπτά αργότερα από τα πόδια του Μπρούνο Φερνάντεζ ξεκίνησε το δεύτερο γκολ της Γιουνάιτεντ. Ο Πορτογάλος συνεργάστηκε τάχιστα με τους Ράσφορντ και Μαρσιάλ. Ο τελευταίος κράτησε τη μπάλα στη κατοχή του και με όμορφη ενέργεια διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Σε εκείνο το σημείο τραυματίστηκε και ο αμυντικός της Πάλας, Φαν Άανχολντ, με το παιχνίδι να διακόπτεται για πέντε λεπτά.

Τελικά ο αγώνας συνεχίστηκε με το αποτέλεσμα να μην αλλάζει μέχρι το τέλος. Με αυτό το τρίποντο οι «Κόκκινοι Διάβολοι» ισοβαθμούν με την Λέστερ στην 4η θέση της βαθμολογίας. Όλα αυτά δύο στροφές πριν το μεγάλο φινάλε.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ