ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέλπιστο δώρο της Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσε το πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ράσφορντ: “Με το VAR δε ξέρεις τι να περιμένεις”

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάρκους Ράσφορντ, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο απρόβλεπτο που φέρνει το VAR στο παιχνίδι.

Ράσφορντ: “Με το VAR δε ξέρεις τι να περιμένεις”

Ο Μάρκους Ράσφορντ σκόραρε το 17ο γκολ του στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας. ΄Έτσι, βοήθησε την ομάδα του να κερδίσει με 2-0, σε ένα παιχνίδι που για μία ακόμη φορά το VAR ήταν πρωταγωνιστής. Αρχικά το VAR στέρησε από τους “αετούς” ένα πέναλτι και στη συνέχεια ορθά ακύρωσε ένα γκολ της ομάδας του Χόντσον, καθώς είχε προηγηθεί οριακό οφσάιντ. Αυτή ήταν η έβδομη φορά που η Γιουνάιτεντ επωφελείται από το VAR, με την ακύρωση γκολ του αντίπαλου.

Ο Ράσφορντ, πάντως, μετά το τέλος του αγώνα αναφέρθηκε και στο VAR τονίζοντας το στοιχείο του απρόβλεπτου που το χαρακτηρίζει. Επιπλέον, μίλησε για τη δύσκολη συνέχεια.

“Με το VAR δεν ξέρεις τι να περιμένεις. Μπορεί μερικές φορές να είναι δύσκολο και για τις δύο ομάδες. Κάθε παιχνίδι για εμάς τώρα είναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Σκοράραμε γκολ για πλάκα πριν τη Σαουθάμπτον και τα δύο τελευταία ήταν δύσκολα παιχνίδια. Πρέπει να δουλέψουμε διπλά σκληρά για να κερδίσουμε  Προσπαθώ να είμαι έξυπνος μέσα στο κουτί και να βρω τον παραμικρό χώρο για να σουτάρω. Έχουμε βελτιωθεί στο μοτίβο του παιχνιδιού μας. Η αρχή του παιχνιδιού ήταν πολύ δύσκολη.Ο Anthony Martial έχει κάνει πολύ δουλειά σήμερα και κάνει τον εαυτό του διαθέσιμο για να λάβει την μπάλα. Είναι πάντα καλό όταν οι επιθετικοί σου μπορούν να σκοράρουν. Πρέπει να πάμε και να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι, που ήταν ο στόχος τις τελευταίες εβδομάδες”.

https://twitter.com/AntonAlfy/status/1283873573065699329

2 εισιτήρια για 3 ομάδες

Τρεις στροφές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος και το θερμόμετρο όλο και ανεβαίνει. Από πλευράς Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Μαζί με τις Τσέλσι, Γουλβς και Λέστερ παλεύουν για δύο από τα εισιτήρια που οδηγούν στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Έτσι κάθε παιχνίδι αποτελεί τελικό για την ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Απόψε στο Λονδίνο οι «Κόκκινοι Διάβολοι» δεν ήθελαν τίποτα άλλο παρά την νίκη κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας.

Το τρίποντο ήρθε τελικά αλλά η Γιουνάιτεντ παραμένει στην πέμπτη θέση, ισόβαθμη με την τέταρτη Λέστερ και 1 πόντο πίσω από Τσέλσι. Θυμίζουμε ότι μένουν 2 αγωνιστικές και η Τσέλσι θα αντιμετωπίσει προσεχώς τη Λίβερπουλ ενώ η Λέστερ θα κονταροχτυπηθεί με την Τότεναμ. Η Γιουνάιτεντ έχει πιο εύκολο παιχνίδι κόντρα στην αδιάφορη Γουέστ Χαμ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ