ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
H Ίντερ παραδίδει τα κλειδιά στον Ιντζάκι με συμβόλαιο μέχρι το 2027
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

O Πεπ υπερασπίστηκε τον Λουίζ σαν να είναι παίκτης του

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, υπερασπίστηκε έντονα τον στόπερ της Άρσεναλ, Νταβίντ Λουίζ, μετά την κριτική που δέχεται.

O Πεπ υπερασπίστηκε τον Λουίζ σαν να είναι παίκτης του

Η καριέρα του Νταβίντ Λουίζ έχει πάρει την κατιούσα τα τελευταία χρόνια. Παρά το γεγονός ότι ακόμα αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο, η τελευταία χρονιά που πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις για μία ολόκληρη σεζόν ήταν στο πρωτάθλημα της Τσέλσι, το 2017. Τότε, αγωνίστηκε στο κέντρο μία αμυντικής τριάδας υπό τις οδηγίες του Αντόνιο Κόντε. Έκτοτε, οι κακές εμφανίσεις όλο και πύκνωναν με τις γκέλες να κάνουν όλο και πιο συχνά την εμφάνισή τους.

Το περσινό καλοκαίρι πήρε μεταγραφή στην Άρσεναλ, με στόχο να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα. Όχι μόνο δε μπόρεσε να διορθώσει την κατάσταση αλλά εξελίχτηκε στο χειρότερο εφιάλτη των φίλων των “κανονιέρηδων”. Τα λάθη του έχουν οδηγήσει σε γκολ αντιπάλων ενώ έχει υποπέσει σε αρκετά πέναλτι, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στο επίκεντρο της κριτικής. Νταβίντ Λουίζ

Ο σεβασμός του Γκουαρντιόλα για τον Λουίζ

Το χειρότερο παιχνίδι του με τη φανέλα της Άρσεναλ το πραγματοποίησε κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι. Με 2 λάθη που οδήγησαν σε γκολ και μία κόκκινη κάρτα χάρισε μία εύκολη νίκη στην ομάδα του Γκουαρντιόλα. Ο Ισπανός τεχνικός, πάντως, μιλώντας στην AS εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια τον Βραζιλιάνο αμυντικό

“Έχω απίστευτο σεβασμό για την καριέρα του. Είναι εξαιρετικός παίκτης με απίστευτη νοοτροπία και ιδιαίτερα προσωπικότητα. Γελάω πολύ για όλους τους ειδικούς, που ήταν αμυντικοί και πιστεύουν ότι δεν έκαναν ένα λάθος στην καριέρα τους όταν έπαιζαν για 20, 10 ή 15 χρόνια. Μου αρέσει που παίζει ακόμα ποδόσφαιρο και είμαι πολύ σίγουρος ότι θα κάνει περισσότερες καλές ενέργειες και λάθη καθώς αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού, αλλά με πολλή αξιοπρέπεια. Έχω μεγάλο σεβασμό για αυτόν τον παίκτη”.

Ας σημειωθεί, πάντως, ότι ο Αρτέτα επέλεξε να ανανεώσει το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή για ένα ακόμη χρόνο. Στην ουσία ενεργοποιήθηκε η οψιόν ανανέωσης για ένα χρόνο ακόμη που υπήρχε στο συμβόλαιο του, το οποίο έληγε αυτό το καλοκαίρι.

Τέλος, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι παρά τα λάθη του ο Λουίζ έχει κατακτήσει σχεδόν όλα τα μεγάλα τρόπαια. Μεταξύ άλλων έχει πανηγυρίσει το Τσάμπιονς Λιγκ, το Γιουρόπα Λιγκ, την Πρέμιερ Λιγκ και το Κόπα Αμέρικα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ