ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
Μέσι: «Τα πέντε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (vid)
Επίσημο: Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τα… «δίδυμα» αστέρια της Ν. Αμερικής (pic)
Η ατάκα-φωτιά του Μέσι: «Μπορούμε να το πάρουμε… ξανά!»
Ανατροπή με Νεϊμάρ: Απόφαση έκπληξη για το μέλλον του
Ράγισε ο Μαρσέλο: «Με έλεγαν υπέρβαρο – Εγώ ο… παχουλός όμως τα σάρωσα όλα!»
Ύμνοι για το επόμενο «Golden Βoy» του ελληνικού ποδοσφαίρου – Τρέλα για Καλοσκάμη (pic)
Μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης και νέο «άκυρο» στον Κονατέ
Σοκ στη Ρεάλ Μαδρίτης – Σοβαρός τραυματισμός για τον Αλεξάντερ Άρνολντ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Video Hμέρας

Βιγιαρεάλ: Αποχαιρεταέι το μικρό μάγο και τον αρχηγό της

Την τελευταία τους παράσταση με τη φανέλα της Βιγιαρεάλ θα δώσουν στον ερχόμενο αγώνα οι Σάντι Καθόρλα και Μπρούνο Σοριάνο.

Βιγιαρεάλ: Αποχαιρεταέι το μικρό μάγο και τον αρχηγό της

Για μία τελευταία φορά θα μπορέσουν να χαρούν τους σπουδαίους αυτούς ποδοσφαιριστές οι οπαδοί της Βιγιαρεάλ. Δύο παίκτες οι οποίοι έχουν συνδέσει το όνομα τους με την ομάδα, θα δώσουν κόντρα στην Έιμπαρ το τελευταίο παιχνίδι με το “κίτρινο υποβρύχιο”.

Στο άδειο από οπαδούς “Ελ Μαδριγάλ” Σάντι Καθόρλα και Μπρούνο Σοριάνο θα δώσουν μία ακόμη παράσταση και ο σύλλογος τους αποχαιρέτησε με ένα όμορφο βίντεο.

Συνολικά 23 σεζόν στη Βιγιαρεάλ

Υπήρξαν δύο κεφάλαια στη σύγχρονη ιστορία της ομάδας. Ο Καθόρλα ήρθε στην ομάδα λίγο πριν κλείσει τα 18 του χρόνια. Η καθιέρωσή του στην πρώτη ομάδα έγινε μετά το πέρασμα του από την Ουέσκα. Ο σύλλογος κατάλαβε το λάθος που πήγε να κάνει παραχωρώντας τον και ενεργοποίησε την οψιόν επαναγοράς που είχε.

Από τότε έγινε από τους πρωταγωνιστές της ομάδας, σε ένα πολύ διάστημα που ήταν πάρα πολύ ανταγωνιστική σε Λα Λίγκα και Ευρώπη. Το 2011 έφυγε για τη Μάλαγα και στη συνέχεια την Άρσεναλ, για να επιστρέψει και πάλι το 2018. Μετά από πολυάριθμες εγχειρήσεις και μεγάλο διάστημα απουσίας πολλοί τον θεωρούσαν τελειωμένο. Ο μικρός μάγος όμως δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα. Σε αυτά τα δύο χρόνια έπαιξε 68 φορές, σημειώνοντας και 15 γκολ κι ήταν από τους MVP της ομάδας.

Συνολικά κατέγραψε 250 ματς και 57 σε 9 σεζόν για τον σύλλογο. Πλέον, μάλλον θα συνεχίσει στην Αλ Σαντ του Τσάβι, αλλά ίσως να υπάρξουν συζητήσεις και με την Άρσεναλ.

Η Βιγιαρεάλ πάντως θα πρέπει να αποχαιρετήσει και τον εμβληματικό αρχηγό της. Έναν παίκτη που δεν την άφησε ποτέ για καμία άλλη ομάδα. Οι σειρήνες πολλές. Αλλά ο Μπρούνο Σοριάνο έμεινε για πάντα στο “Ελ Μαδριγάλ”. Το 2006 ανέβηκε στην πρώτη ομάδα και μέτρησε σε αυτή 406 συμμετοχές. Στα 36 του όμως αποφάσισε πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για τον ίδιο και κρεμάει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Βιγιαρεάλ

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ