ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
H Λεβερκούζεν κάνει πλάκα σε όποιον θέλει τον Φλόριαν Βιρτζ
Λέμε για τον Μόντριτς αλλά η πάσα του Χούμελς δεν πρέπει να περάσει στα ψιλά (vid)
H Γιουνάιτεντ θέλει στόπερ και οι – δύο – επιλογές της βρίσκονται στη Serie A
«Πνίγηκε» στον ανταγωνισμό – Αποχωρεί με μεταγραφή το αστέρι της Ρεάλ
«Γροθιά» στους παίκτες της Τσέλσι το μήνυμα πιτσιρικά στις εξέδρες (pic)
Από τους λίγους ρομαντικούς ο Τιάγκο Σίλβα – Συμφώνησε με την τελευταία του ομάδα
Δεν πίστευε στα μάτια του ο Αρτέτα: Τα έπαθε ΟΛΑ στο δεύτερο γκολ του Μπεν Γουάιτ! (pic)
Ο Ποτσετίνο είπε αλήθειες για την Τσέλσι, μετά την «πεντάρα» από την Άρσεναλ!
Κανείς στην Τσέλσι δεν θα καταλάβει ΠΟΤΕ πως ο Τζάκσον αστόχησε από εκεί! (vid)
Ο Μίλικ μίλησε στο τέλος νικώντας τον Μανδά κι έστειλε τη Γιουβέντους στον τελικό! (vid)
H Άρσεναλ έστειλε μήνυμα σε όλους με την ιστορική «πεντάρα» στην Τσέλσι! (vid)
Le Parisien: Η Παρί ενεργοποιεί τη ρήτρα της χαφάρας της Σίτι!
Μπεν Γουάιτ και Χάβερτς έστειλαν για… τσάι την άμυνα της Τσέλσι! (vids)
Λάτσιο – Γιουβέντους: «Ντοπιέτα» ο Καστεγιάνος, ισόπαλο το συνολικό σκορ! (vids)
Έξαλλος ο Αλόνσο στην προπόνηση: «Όχι, γαμ@@νες γιώμες» (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τότεναμ

H Τότεναμ δούλεψε για λογαριασμό της Γιουνάιτεντ (vid)

Η Τότεναμ κέρδισε εντός έδρας τη Λέστερ με 3-0 δίνοντας την ευκαιρία στη Γιουνάιτεντ να ξεπεράσει τις "αλεπούδες" στην τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ.

H Τότεναμ δούλεψε για λογαριασμό της Γιουνάιτεντ (vid)

Στο πλαίσιο της 37ης αγωνιστικής, η Τότεναμ υποδέχθηκε στην έδρα της την Λέστερ. Τα “σπιρούνια” χτυπώντας στις αντεπιθέσεις πέτυχε 3 πανομοιότυπα γκολ και επικράτησε με 3-0 των “αλεπούδων”. Έτσι, η ομάδα ξεπέρασε τη Γουλβς στην έκτη θέση αν και οι “λύκοι” μετρούν έναν αγώνα λιγότερο. Για τη Λέστερ αυτή η ήττα αποτέλεσε σοβαρό πλήγμα για τις ελπίδες της για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.  Αντίθετα, η Γιουνάιτεντ επωφελείται από αυτήν την ήττα, καθώς έχει την ευκαιρία με νίκη στην επόμενη αγωνιστική να μπει στην τετράδα της βαθμολογίας.

Η Τότεναμ μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση και σκόραρε μόλις στο 6ο λεπτό με τον Σον. Από μία κόντρα επίθεση, ημπάλα έφτασε στον Σον, το σουτ του οποίου κόντραρε πριν καταλήξει στα δίχτυα για το 1-0.

Η ομάδα του Μουρίνιο οπισθοχώρησε μετά  το τέρμα που δέχτηκε. Η Λέστερ επιχειρούσε να απειλή χτυπώντας από τη πλευρά του Οριέ. Η πρώτη της καλή φάση ήρθε στο 19΄, με το τακουνάκι του Βάρντι να απομακρύνεται από το Γιορίς. 5 λεπτά αργότερα, ο Γάλλος γκολκίπερ πραγματοποίησε ονειρική επέμβαση στο σουτ του Αγιόθε Πέρεθ.

Η Τότεναμ παρέμενε απειλητική στους ανοιχτούς χώρους και έτσι θέλησε να απειλήσει στο 30ο λεπτό. Συγκεκριμένα, μετά από βαθιά μπαλιά του Γουίνκς, ο Σον βγήκε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας. Ο Σμάιχελ, όμως, δήλωσε παρών στο σουτ του Νοτιοκορεάτη.

Την πλήγωσε στην κόντρα

Από μία κόντρα επίθεση τελικά έκαναν το 2-0 τα “σπιρούνια”. Μετά από εκτέλεση κόρνερ της Λέστερ και λάθος του Έβανς, οι “πετεινοί” έφτασαν με 3 πάσες στην αντίπαλη εστία και ο Κέιν με ψύχραιμο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας μου στο 38ο λεπτό.

Δύο λεπτά αργότερα, μετά από ένα ακόμη λάθος η μπάλα έφτασε στον Κέιν. Ο Άγγλος με φαλτσαριστό σουτ πέτυχε ένα σπουδαίο γκολ για το 3-0. Έτσι, έφτασε τα 17 τέρματα στην Πρέμιερ Λιγκ. Το μόνο που κατάφερε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ήταν να αναγκάσει τον Γιορίς σε δεύτερη σπουδαία επέμβαση μετά από μακρινό σουτ του Πέρεθ.

Στην επανάληψη ελάχιστες καλές φάσεις πραγματοποιήθηκαν από τις 2 ομάδες. Σε ένα σκηνικό που ελάχιστα άλλαξε μέχρι το τέλος του ματς, η Τότεναμ αμυνόταν με 11 παίκτες πίσω από τη μπάλα. Την ίδια ώρα μία στατική Λέστερ κυκλοφορούσε χωρίς ουσία τη μπάλα χωρίς να απειλήσει.

Στις μοναδικές της ευκαιρίες για γκολ ένα σουτ του Ιεανάτσο απέκρουσε ο Γιορίς. Έτσι, το 3-0 έμεινε μέχρι τέλους και ο Μουρίνιο κέρδισε για 5η φορά στην καριέρα του τη Λέστερ σε εντός έδρας αναμέτρηση.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ