ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερν Μονάχου

Κάνενας Σάντσο – Μπουντεσλίγκα ίσον «Λέβα» (stats)

Οι ποδοσφαιριστές της Μπουντεσλίγκα αποφάνθηκαν ανακηρύσσοντας ως κορυφαίο της σεζόν τον επιθετικό της Μπάγερν Μονάχου, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Κάνενας Σάντσο – Μπουντεσλίγκα ίσον «Λέβα» (stats)

Είναι άξιος εκπρόσωπος της φετινής Μπουντεσλίγκα. Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ολοκλήρωσε την πιο πληθωρική σεζόν της καριέρας του στη Γερμανία. Και το τονίζουμε γιατί οι Βαυαροί περιμένουν την επανέναρξη του Τσάμπιονς Λιγκ στοχεύοντας στη κατάκτηση αυτού κάτι που θα σημάνει το τρεμπλ. Ο Πολωνός επιθετικός αναμένεται – εφόσον είναι υγιής – να ηγηθεί και αυτής της προσπάθειας.

Ο 31χρονος διάγει μια από τις πιο ολοκληρωτικές περιόδους της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Τα νούμερά του τρομάζουν, με τον ίδιο να αγγίζει πλέον το χρυσό παπούτσι. Μόνο σε επίπεδο Μπουντεσλίγκα, ο Πολωνός τίναξε τα αντίπαλα δίχτυα δίχως έλεος.

Πιο συγκεκριμένα, σε 31 αγώνες που εμφανίστηκε στην ενδεκάδα των Βαυαρών σημείωσε συνολικά 34 τέρματα. Κάτι παραπάνω από ένα τέρμα ανά αγώνα. Μαζί με αυτή τη τρομακτική επίδοση προσθέστε ακόμα τέσσερις ασίστ και την επιρροή που είχε σε πολλά ακόμη γκολ της ομάδας του. Έτσι χωρίς καμία αμφιβολία ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ήταν ο πιο σημαντικός ποδοσφαιριστής της Μπάγερν για τη φετινή Μπουντεσλίγκα. Ο Λεβαντόφσκι κορυφαίος της Μπουντεσλίγκα

Κορυφαίος της φετινής Μπουντεσλίγκα ο Πολωνός

Η αξία του 31χρονου μεγαλώνει ακόμη περισσότερο όταν οι ίδιοι οι αντίπαλοί του τον επιβραβεύουν. Όπως συνηθίζει κάθε χρόνο στο τέλος της σεζόν, το περιοδικό Kicker προέβη σε ψηφοφορία για την ανάδειξη του καλύτερου. Τα αποτελέσματα έπειτα την ψήφο 270 και πλέον ποδοσφαιριστών της λίγκας ήταν αποστομωτικά.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αναδείχθηκε κορυφαίος του πρωταθλήματος συγκεντρώνοντας ποσοστό 42,6% αφήνοντας κατά πολύ πίσω του τους υπόλοιπους. Πιο συγκεκριμένα δεύτερος στις προτιμήσεις των συναδέλφων έρχεται ο Τζέιντον Σάντσο. Ο νεαρός σταρ της Μπορούσια Ντόρτμουντ συγκεντρώνει το 14,1% της ψηφοφορίας. Τρίτος στη σχετική λίστα έρχεται ο συμπαίκτης του Λεβαντόφσκι, Κίμιχ. Ο νεαρός με 12,2% υπενθυμίζει τη παρουσία του στους κορυφαίους της χρονιάς στη Γερμανία.

Πλέον όσον αφορά την Μπάγερν Μονάχου το βάρος ρίχνεται στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Βαυαροί φιλοδοξούν να έρθουν με κεκτημένη ταχύτητα στη διοργάνωση και να βρεθούν στο πρώτο σκαλί του βάθρου. Ο γερμανικός σύλλογος είναι σαφές πως έχει την ποιότητα. Έχει και τον κορυφαίο σκόρερ της Ευρώπης.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ