ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Ο Γκουαρντιόλα τα δίνει όλα για Χιμένεζ

Μάντσεστερ Σίτι και Πεπ Γκουαρντιόλα ετοιμάζονται να... σπάσουν τον κουμπαρά τους προκειμένου να κάνουν δικό τους τον Χοσέ Μαρία Χιμένεζ.

Ο Γκουαρντιόλα τα δίνει όλα για Χιμένεζ

Η φετινή σεζόν φανέρωσε ένα σημαντικό πρόβλημα στην Μάντσεστερ Σίτι. Η άμυνα ήταν αυτή που αποδεδειγμένα πρόδωσε τους «Πολίτες» σε πολλά παιχνίδια. Πολύτιμοι βαθμοί που χάθηκαν λόγω κακής αμυντικής συμπεριφοράς και έλλειψης ποιοτικών λύσεων στα μετόπισθεν. Ο προπονητής της Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα θέλει το καλοκαίρι να λύσει μια και καλή το πρόβλημα φέρνοντας στο Έτιχαντ έναν ογκόλιθο.

Τα ονόματα που διαρρέονται το τελευταίο διάστημα είναι αρκετά. Μια από τις περιπτώσεις που όπως όλα δείχνουν τελικά δεν προχωράει είναι αυτή του Κουλιμπαλί. Ο Σενεγαλέζος αμυντικός της Νάπολι παραμένει μακριά, καθώς οι «Παρτενοπέι» παρουσιάζονται δύσκολοι διαπραγματευτές. Με τα υπάρχοντα δεδομένα, οι «Πολίτες» εμφανίζονται έτοιμοι να παρατήσουν την υπόθεση και να κοιτάξουν αλλού. Ο Χιμένεζ με τη φανέλα της Ατλέτικο

Η Ατλέτικο ζητάει το ποσό της ρήτρας για να πει το «ναι» για Χιμένεζ

Δημοσίευμα των Times αποκαλύπτει τον νέο στόχο του Πεπ Γκουαρντιόλα. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Χοσέ Μαρία Χιμένεζ, τον Ουρουγουανό «βράχο» της Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο 25χρονος τα τελευταία χρόνια έχει πραγματοποιήσει αλματώδη βήματα στη καριέρα του. Οι «ειδικοί» τον κατατάσσουν ανάμεσα στους κορυφαίους στη θέση του κεντρικού αμυντικού και όχι άδικα. Είναι σταθερός, εξαιρετικός τόσο στα ψηλά όσο και στα χαμηλά, ενώ το πάθος του ξεχειλίζει.

Έχει όλα αυτά που χρειάζεται ο Πεπ Γκουαρντιόλα σε έναν αμυντικό, στο πρόσωπο που θα ηγηθεί στην αμυντική του γραμμή. Η μετακίνηση του Ουρουγουανού στο Μάντσεστερ ωστόσο μόνο εύκολη υπόθεση δε φαντάζει. Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεσμεύει το μέλλον του παίκτη μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Το σημαντικότερο «αγκάθι» ωστόσο είναι η ρήτρα αποδέσμευσης του ταλαντούχου αμυντικού. Αυτή ανέρχεται στα 120 εκατομμύρια ευρώ, ένα ποσό που οι «Ροχιμπλάνκος» περιμένουν… ακατέβατο. Στο Έτιχαντ είναι δεδομένο πως η διοίκηση το φετινό καλοκαίρι θα στηρίξει τον Γκουαρντιόλα με ηχηρές μεταγραφές. Έτσι δεν αποκλείεται οι «Πολίτες» να προσπαθήσουν να αγγίξουν το εν λόγω ποσό. Αν γίνει αυτό στην πραγματικότητα, τότε θα μιλάμε για την πιο δαπανηρή μετακίνηση αμυντικού στην ιστορία.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ