ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Τα… όργια του Γκρίνγουντ επιτάσσουν νέο συμβόλαιο

Οι εκπληκτικές εμφανίσεις του Μέισον Γκρίνγουντ επιβάλλουν στους «Κόκκινους Διαβόλους» να τρέξουν άμεσα τις διαδικασίες για νέο συμβόλαιο στον παίκτη.

Τα… όργια του Γκρίνγουντ επιτάσσουν νέο συμβόλαιο

Είναι ο παίκτης αποκάλυψη της φετινής σεζόν. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δείχνει αναγεννημένη από το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος και μετά. Σίγουρα η έλευση του Μπρούνο Φερνάντεζ παίζει καθοριστικό ρόλο σε αυτό. Όμως είναι σαφές πως μερίδιο αυτής της μεταστροφής προς το καλύτερο φέρει και ο νεαρός, Μέισον Γκρίνγουντ. Ο 18χρονος όχι μόνο άρπαξε τις ευκαιρίες που του δόθηκαν από τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Τις ξεπουπούλιασε.

Ο ταλαντούχος επιθετικός έχει καταφέρει να ξεχωρίσει κερδίζοντας σταθερά θέση βασικού το τελευταίο διάστημα. Η επιστροφή από την καραντίνα τον έφερε ως μόνιμο μέλος της ενδεκάδας των «Κόκκινων Διαβόλων». Ο Γκρίνγουντ έχει καπαρώσει με το… σπαθί του θέση στα άκρα της επίθεσης δημιουργώντας παρέα με τους Μαρσιάλ και Ράσφορντ μια εκρηκτική τριπλέτα.

Διοίκηση και τεχνική ηγεσία της Γιουνάιτεντ τρίβουν τα μάτια τους. Ο Μέισον Γκρίνγουντ εξελίσσεται στον παίκτη – όνειρο που μπορεί ενδεχομένως στο άμεσο μέλλον να ηγηθεί της επίθεσης και να γράψει τη δική του ιστορία στον σύλλογο. Για τον λόγο αυτό είναι δεδομένο πως οι ιθύνοντες θα πρέπει να τρέξουν άμεσα να θωρακίσουν το μέλλον του στο Ολντ Τράφορντ. Ο Μέισον Γκρίνγουντ με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ

Η Γιουνάιτεντ προσφέρει νέο συμβόλαιο σε Γκρίνγουντ

Όπως αναφέρει η κυριακάτικη έκδοση της Mirror η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ήδη αποφασίσει την επόμενη κίνησή της. Εννιά μήνες μετά την ανανέωση του συμβολαίου του, η διοίκηση έρχεται να του προσφέρει αύξηση των αποδοχών του. Το δημοσίευμα τονίζει πως ο σύλλογος προτείνει στον ταλαντούχο άσσο αποδοχές που αγγίζουν τις 50.000 ευρώ την εβδομάδα.

Αυτό σημαίνει αυτόματα πως η συνεργασία των δύο πλευρών θα επαναπροσδιοριστεί. Με τα τωρινά δεδομένα η σύμβαση του παίκτη ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοδοξεί να «κλειδώσει» το μέλλον του νεαρού στο Μάντσεστερ για πολλά χρόνια ακόμη. Και αυτό θα επιτευχθεί τοποθετώντας στο συμβόλαιο ρήτρα αποδέσμευσης που θα απομακρύνει κάθε επίδοξο μνηστήρα.

Από πλευράς Γκρίνγουντ είναι σαφές πως τη δεδομένη χρονική στιγμή υπάρχει η απόλυτη ικανοποίηση. Είναι μόλις 18 ετών, παίζει βασικός στην αγαπημένη του ομάδα. Τι άλλο να ζητήσει.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ