Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ανελκά: “Σαλάχ και Μανέ, μην πάτε στη Ρεάλ Μαδρίτης”!
Λίβερπουλ

Ανελκά: “Σαλάχ και Μανέ, μην πάτε στη Ρεάλ Μαδρίτης”!

Ο Νικολά Ανελκά εξέφρασε το θαυμασμό του για τον Γιούργκεν Κλοπ και την επιθετική τριάδα της Λίβερπουλ, δίνοντας τη συμβουλή του στους Σαλάχ και Μανέ να παραμείνουν στην ομάδα

20.07.2020 | 17:20

Μπορεί οι Μοχάμεντ Σαλάχ και Σαντιό Μανέ να έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης, όμως μια παλιά καραβάνα της ομάδας τους συμβούλευσε να μην φύγουν από τη Λίβερπουλ. Ο λόγος για τον Νικολά Ανελκά, ο οποίος δεν βρίσκει το λόγο να αποχωρήσουν οι δύο Αφρικανοί επιθετικοί από το Άνφιλντ.

Οι δυο τους, μαζί με τον Φιρμίνο, έχουν δημιουργήσει μια φανταστική επιθετική τριπλέτα, υπό τις οδηγίες του Γιούργκεν Κλοπ. Ο Σαλάχ μετρά φέτος 19 γκολ και 9 ασίστ, με τον Μανέ να μετρά 17 τέρματα και 7 ασίστ. Συνέβαλαν τα μέγιστα για την κατάκτηση της φετινής Πρέμιερ Λιγκ, όπως άλλωστε είχαν κάνει και για την κατάκτηση του περσινού Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Νικολά Ανελκά εξέφρασε το θαυμασμό του για την τριάδα της Λίβερπουλ, καλώντας τους Σαλάχ και Μανέ να μην την “σπάσουν

“Φιρμίνο, Σαλάχ και Μανέ είναι μια απίστευτη τριάδα. Τους αγαπώ όλους και τους θαυμάζω. Ειδικά τον Φιρμίνο επειδή είναι το κλειδί της επιτυχίας των άλλων δύο.

Οι δυο τους ανήκουν σίγουρα στην πρώτη πεντάδα του κόσμου αυτή τη στιγμή. Έχουν την ποιότητα να παίξουν στη Ρεάλ Μαδρίτης. Όμως, η Λίβερπουλ αυτή τη στιγμή μπορεί να ανταγωνιστεί τη Ρεάλ, επομένως δε χρειάζεται να φύγουν. Νομίζω πως είναι η καλύτερη περίπτωση για αυτούς.

Ο Γιούργκεν Κλοπ είναι ένας απίστευτος προπονητής, μια ιδιοφυΐα. Λατρεύω τη δουλειά του, τον τρόπο του με τους παίκτες που έχει και με αυτούς που έρχονται. Είναι πλέον όλοι παίκτες παγκόσμιας κλάσης. Η Λίβερπουλ θα είναι ανταγωνιστική για πολλά χρόνια. Ο Κλοπ έφερε την ομάδα εκεί που αξίζει να βρίσκεται”, ήταν τα λόγια του παλαίμαχου επιθετικού.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version