ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο «πυραυλοκίνητος» Γκιρασί ετοιμάζεται για απόβαση στη Μαδρίτη
Guardian: «Η Άρσεναλ αντεπιτίθεται με 180 εκατ. ευρώ για δύο παιχταράδες»
Αξία ανεκτίμητη: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του (pics)
«Άδειασε» την Μπάγερν ο Νάγκελσμαν – Είπε το «ναι» στην Εθνική Γερμανίας
Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα – κόσμημα της Εθνικής Ελλάδος (pic)
Λαπόρτα: «Πάμε στη Μαδρίτη για να νικήσουμε τη Ρεάλ»
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν… νιώθει από κούραση – Θέλει να διαλύσει την Μπαρτσελόνα
Μπάγερν Μονάχου: Η UEFA τιμωρεί τους οπαδούς της και η Ρεάλ… χαμογελάει
H πανηγυρική selfie του Μαρινάκη με τα τρία δάχτυλα μέσα στην Πόλη (pic)
Αλλάζει στάση η Μπαρτσελόνα με Αραούχο – Το ποσό που ξετυλίγει τη μεταγραφή
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ατλέτικο Μαδρίτης

Ο Γιανουζάι «ξέρανε» το Μετροπολιτάνο και έστειλε την Σοσιεδάδ στην Ευρώπη (vid)

Η Σοσιεδάδ ήθελε όσο τίποτα να μην ηττηθεί από την Ατλέτικο και το κατάφερε χάρις το γκολ του Γιανουζάι λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης.

Ο Γιανουζάι «ξέρανε» το Μετροπολιτάνο και έστειλε την Σοσιεδάδ στην Ευρώπη (vid)

Το τέρμα του Γιανουζάι στο 87ο λεπτό της αναμέτρησης έμελλε να χαρίσει στην Ρεάλ Σοσιεδάδ θέση στο Europa League της επόμενης χρονιάς. Η Ατλέτικο προηγήθηκε με τον Κόκε στο 30′ όμως οι φιλοξενούμενοι το ήθελαν περισσότερο και στο τέλος δικαιώθηκαν.

Τελευταία αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος με την Ατλέτικο Μαδρίτης να ολοκληρώνει εντός έδρας τις υποχρεώσεις της. Οι «Ροχιμπλάνκος» φιλοξένησαν την Ρεάλ Σοσιεδάδ σε ένα από τα πιο ανταγωνιστικά παιχνίδια της βραδιάς. Από τη μία οι Μαδριλένοι που καπάρωσαν την 3η θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη οι εξαιρετικοί φέτος Ανδαλουσιάνοι που έφθασαν μέχρι το τέλος να κυνηγούν μια θέση στην Ευρώπη.

Η αναμέτρηση στο Γουάντα Μετροπολιτάνο είχε μονόπλευρο ενδιαφέρον. Η Ρεάλ Σοσιεδάδ έχοντας το μυαλό της και στο παιχνίδι της Χετάφε ήθελε βαθμό ή βαθμούς. Όμως ο τεχνικός της Ατλέτικο, Ντιέγκο Σιμεόνε δεν έδειξε να συμμερίζεται αυτή την άποψη ρίχνοντας όλα σχεδόν τα βασικά του όπλα. Σκοπός των «Ροχιμπλάνκος» ήταν να κλείσουν θετικά το πρωτάθλημα πανηγυρίζοντας τη νίκη στο γήπεδό τους.

Ο Γιανουζάι λύτρωσε την Σοσιεδάδ και της χάρισε θέση στο Europa League

Το παιχνίδι απέκτησε εξαρχής ρυθμό με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να δημιουργήσουν κινδύνους απέναντι στις δύο εστίες. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πάρουν τα ηνία της αναμέτρησης κάνοντας δική τους τη κατοχή της μπάλας. Αυτό μεθοδικά μετουσιώθηκε σε πλεονέκτημα με τους Μαδριλένους να φθάνουν στο ημίωρο όντας μπροστά στο σκορ.

Δράστης για τους γηπεδούχους ο Κόκε με τον έμπειρο μέσο να μη λαθεύει και να κερδίζει τον Μογιά εντός περιοχής. Με το σκορ αυτό οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια. Στην επανάληψη και όσο το παιχνίδι της Χετάφε βρισκόταν στην ισοπαλία, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν.

Με τον Όντεγκαρντ σε θέση οργανωτή οι Ανδαλουσιάνοι προσπάθησαν να πατήσουν περιοχή. Κάθε τους προσπάθεια όμως βρήκε απέναντι τον Όμπλακ με τον Σλοβένο να απαντά σε κάθε πρόκληση. Από την άλλη και η Ατλέτικο είχε τις ευκαιρίες να καθαρίσει την αναμέτρηση. Τόσο ο Καράσκο όσο και ο Κορέα επιχείρησαν να διπλασιάσουν τα τέρματα της ομάδας τους. Ο Μογιά όνως κράτησε ζωντανή την Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Στο 87′ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν φάουλ σε επικίνδυνο σημείο. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γιανουζάι με τον Βέλγο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Όμπλακ και να σκορπά χαμόγελα στον πάγκο της ομάδας του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ