ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Τσέλσι: “Ζαλίζει” το ποσό που χρειάζεται για να πάρει τον Όμπλακ!

Η Τσέλσι ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Γιαν Όμπλακ, όμως η μεταγραφή του δεν θα είναι εύκολη υπόθεση. Η ομάδα του Λονδίνου θα κληθεί να καλύψει τα 120 εκατομμύρια της ρήτρας του Σλοβένου με την Ατλέτικο, σε ένα σενάριο που δεν θα ήθελε να σκεφτεί καν ο Τσόλο Σιμεόνε

Τσέλσι: “Ζαλίζει” το ποσό που χρειάζεται για να πάρει τον Όμπλακ!
Η Τσέλσι έχει μπει πολύ δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι ενόψει της νέας σεζόν. Οι “μπλε” του Λονδίνου έχουν κλείσει ήδη τους Βέρνερ και Ζίγεκ, όμως δεν δείχνουν τη διάθεση να σταματήσουν. Η ομάδα του Λάμπαρντ ρίχνει ματιές και στη θέση του τερματοφύλακα, με το Γιαν Όμπλακ να αποτελεί τον διακαή πόθο της.
Ωστόσο, για να αποκτήσει τον Σλοβένο γκολκίπερ, θα πρέπει να πληρώσει αδρά. Το ποσό με το οποίο θα μπορούσε να τον φέρει στο Λονδίνο είναι πολύ υψηλό για τερματοφύλακα. Συγκεκριμένα, ανέρχεται στα 120 εκατομμύρια ευρώ που είναι και η ρήτρα του Όμπλακ με την Ατλέτικο!
Παράλληλα, όπως είναι λογικό, ο Ντιέγκο Σιμεόνε δεν θέλει ούτε να σκέφτεται το ενδεχόμενο αποχώρησης του Όμπλακ από τη Μαδρίτη. Ο προπονητής των “ροχιμπλάνκος” έχει το κεφάλι του ήσυχο με τον Όμπλακ και δεν θα ήθελε να ασχοληθεί με την εύρεση άξιου αντικαταστάτη του.
Βέβαια, οι σχέσεις μεταξύ των Τσέλσι και Ατλέτικο είναι πολύ καλές. Δεν πρέπει άλλωστε να ξεχνάμε τις μετακινήσεις των Ντιέγκο Κόστα, Άλβαρο Μοράτα και Τιμπό Κουρτουά τα τελευταία χρόνια.
Τσέλσι:

Το...βαρίδι που λέγεται Κέπα

Για να μπορέσει να προχωρήσει μια μεταγραφή όπως του Όμπλακ, θα πρέπει πρώτα η Τσέλσι να ξεφορτωθεί τον Κέπα Αριθαμπαλάγκα. Ο Ισπανός γκολκίπερ δεν κατάφερε ποτέ να πείσει τους ανθρώπους της ομάδας, οι οποίοι θα πρέπει να βρουν τον τρόπο να τον αποδεσμεύσουν.

Μία από τις πιθανές λύσεις, θα μπορούσε να είναι η Βαλένθια, η οποία έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για δανεισμό του Κέπα. Οι “νυχτερίδες” θα έχουν άδεια θέση κάτω από τα γκολπόστ, καθώς η θητεία του Σίλεσεν στην ομάδα αναμένεται να ολοκληρωθεί.

Ακόμα πάντως και να μην προχωρήσει η μεταγραφή του Όμπλακ, ένα πράγμα είναι σίγουρο. Ότι η Τσέλσι έχει επιστρέψει για τα καλά, θυμίζοντας τις παλιές εποχές που ο Αμπράμοβιτς έφερνε (σχεδόν) όποιον ήθελε στην ομάδα!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ