ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο ηγέτης Λούκα Μόντριτς αποκάλυψε τη φανέλα της εθνικής Κροατίας (pics)
Το «χρυσό» ντουέτο στα στόπερ της Μπαρτσελόνα
Tα ουρλιαχτά του Γκάρι Νέβιλ στο γκολ του Ντιαλό κόντρα στη Λίβερπουλ (vid)
Οργή στη Ρεάλ Μαδρίτης για τον διαιτητή Μουνουέρα λόγω Βινίσιους
Εθνική Ελλάδος: Ανακοίνωσε φιλικό με μεγαθήριο μια εβδομάδα πριν το EURO
Η Γιουνάιτεντ τα δίνει όλα στον Πορτογάλο που θα της αλλάξει τη ζωή
Οι δύο βασικοί «πυλώνες» της Γερμανίας στο EURO2024
H Γιουβέντους κάνει δικό της τον στόπερ που ήθελε διακαώς η Μπαρτσελόνα
Αλλάζουν… μυαλά στην Μπαρτσελόνα – Προς παραμονή ο Τσάβι
Εθνική Ελλάδος: Η πιθανή ενδεκάδα στον «τελικό» με το Καζακστάν
Ξεκάθαρος ο Πογέτ: «Κανένα συμβόλαιο στο μυαλό μου, μόνο το Καζακστάν»
Ο Μπαπέ πρέπει να ξεχάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες κι υπάρχει λόγος!
Μόντριτς: «Δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα από τη Ρεάλ Μαδρίτης»
Επίσημο: Με ελληνικό παρελθόν ο νέος τεχνικός της Λάτσιο του Μανδά (pic)
Μπάγερν: Οι 4+1 πιθανοί προορισμοί του φευγάτου Κίμιχ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

«Βουίζει» το Νησί για συμφωνία Σίτι και Άκε

Ο αγγλικός Τύπος αναμεταδίδει πως η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του αμυντικού της Μπόρνμουθ, Νέιθαν Άκε.

«Βουίζει» το Νησί για συμφωνία Σίτι και Άκε

Η θέληση της Μάντσεστερ Σίτι να κλείσει όσο πιο άμεσα γίνεται κεντρικό αμυντικό γίνεται όλο και πιο έντονη. Οι «Πολίτες» έχουν εντοπίσει το τεράστιο κενό στα μετόπισθεν και σχεδιάζουν την άμεση κάλυψή του. Ο προπονητής του συλλόγου, Πεπ Γκουαρντιόλα επιθυμεί την απόκτηση ενός ή και δύο έμπειρων στόπερ που θα αλλάξουν άρδην την θλιβερή εικόνα της άμυνάς του.

Ο Καταλανός έχει να διαχειριστεί ένα σεβαστό ποσό από τη διοίκηση της Σίτι. Ο αγγλικός σύλλογος αφού γλίτωσε τα χειρότερα και τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό αναμένεται να κάνει δυναμικό come back. Οι φήμες θέλουν τους «Πολίτες» να χτενίζουν την Ευρώπη αναζητώντας τον εκλεκτό από το… πάνω ράφι. Τα τελευταία δημοσιεύματα όμως έρχονται να διαψεύσουν τα σενάρια. Ο πρώτος – γιατί δύσκολα θα είναι και ο μοναδικός – στόχος είναι από το Νησί.

«Κλείνει» τον Άκε η Σίτι

Το όνομα αυτού, Νέιθαν Άκε. Ο ταλαντούχος αμυντικός της Μπόρνμουθ κατά το δημοσίευμα της Guardian βρίσκεται μια ανάσα από τη μετακίνηση στο Μάντσεστερ. Ο 25χρονος αμυντικός κατά το συγκεκριμένο ρεπορτάζ έχει πειστεί να ενταχθεί στο ρόστερ του Πεπ Γκουαρντιόλα. Το θέμα βρίσκεται πλέον στο αν Μπόρνμουθ και Μάντσεστερ Σίτι συμφωνήσουν στο ποσό της μεταγραφής. Κοντά στην Σίτι ο Άκε

Τα «Κεράσια» αξιώνουν ένα ποσό της τάξεως των 40 εκατομμυρίων ευρώ, νούμερο που δεν τρομάζει τους «Πολίτες», αντιθέτως. Οι δευτεραθλητές Αγγλίας πιθανότατα να κλείσουν άμεσα την υπόθεση προχωρώντας στον επόμενο στόχο τους. Αυτό που πραγματικά επιζητούν είναι η αναμόρφωση της άμυνάς τους με παίκτες που μπορούν να σταθούν αντάξιοι του επιπέδου τους.

Ο Νέιθαν Άκε έχει συγκεντρώσει θετικά σχόλια καθ’ όλη τη πορεία του στην Πρέμιερ Λιγκ. Προιόν της ακαδημίας της Τσέλσι, ο Άγγλος αμυντικός δεν κατάφερε ποτέ να πάρει τις ευκαιρίες που επιζητούσε στους «Μπλε». Η Μπόρνμουθ τον πίστεψε από την πρώτη στιγμή. Πρώτα τον δοκίμασε ως δανεικό από τους Λονδρέζους και μετά αγόρασε τα δικαιώματά του. Σήμερα αποτελεί τον ηγέτη της αμυντικής γραμμής των «Κερασιών» και ίσως το σημαντικότερο περιουσιακό στοιχείο της ομάδας.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ