ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
Μέσι: «Τα πέντε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (vid)
Επίσημο: Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τα… «δίδυμα» αστέρια της Ν. Αμερικής (pic)
Η ατάκα-φωτιά του Μέσι: «Μπορούμε να το πάρουμε… ξανά!»
Ανατροπή με Νεϊμάρ: Απόφαση έκπληξη για το μέλλον του
Ράγισε ο Μαρσέλο: «Με έλεγαν υπέρβαρο – Εγώ ο… παχουλός όμως τα σάρωσα όλα!»
Ύμνοι για το επόμενο «Golden Βoy» του ελληνικού ποδοσφαίρου – Τρέλα για Καλοσκάμη (pic)
Μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης και νέο «άκυρο» στον Κονατέ
Σοκ στη Ρεάλ Μαδρίτης – Σοβαρός τραυματισμός για τον Αλεξάντερ Άρνολντ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ρεάλ Μαδρίτης

Ζιντάν: “Ειπώθηκαν πολλά, πήραμε ένα σημαντικό τρόπαιο”

Πολύ γλυκιά γεύση αφήνει στον Ζινεντίν Ζιντάν η φετινή σεζόν, μετά και την κατάκτηση του ισπανικού πρωταθλήματος από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ζιντάν: “Ειπώθηκαν πολλά, πήραμε ένα σημαντικό τρόπαιο”

Με τον καλύτερο τρόπο κλείνει η σεζόν της Ρεάλ Μαδρίτης στη Λα Λίγκα. Οι παίκτες του Ζινεντίν Ζιντάν έκλεισαν αήττητοι τη σεζόν μετά την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος και έκλεισαν τη χρονιά στην κορυφή.

Μία εξέλιξη που ασφαλώς χαροποίησε τον τεχνικό της ομάδας, ο οποίος προχώρησε σε δηλώσεις μετά το ματς κόντρα στη Λεγανές.

Ζιντάν

“Πρέπει να ευχαριστήσουμε τους παίκτες για όσα έκαναν”

Μπορεί να μην έκλεισε με νίκη η ομάδα. Όμως, αυτό είναι κάτι που κάνει τον 48χρονο να ανησυχεί. Η ομάδα του έδειξε πολύ καλό πρόσωπο στο κρίσιμο φινάλε της σεζόν και πέτυχε τον στόχο της:

“Υπήρξε πολλή συζήτηση όλη την χρονιά. Τελικά όμως πήραμε ένα σημαντικό τρόπαιο. Ήταν 38 αγωνιστικές ημέρες και να τερματίσουμε πρώτοι ήταν πολύ όμορφο”, ήταν το σχόλιο του ενώ όταν ρωτήθηκε για το 2-2 με την Λεγανές είπε:

“Δεν θα ανησυχήσω γι’ αυτό σήμερα. Δεν ήταν το καλύτερο μας ματ, αλλά ήταν ένα διαφορετικός αγώνας. Θα συνυπολογίζω ό,τι έχει γίνει μέχρι τώρα. Το σημερινό ματς τελείωσε και είναι πλέον παρελθόν. Δεν μπορούμε να το σκεφτόμαστε, ο αντίπαλος έπαιζε ολόκληρη τη σεζόν του. Εμείς παίξαμε το παιχνίδι μας.

Έτσι είναι. Κατά τη διάρκεια του αγώνα μπορεί να υπάρξει θυμός γιατί δεν παίξαμε στο επίπεδο μας. Αλλά στο τέλος θα κρατήσω ό,τι έχουμε κάνει μέχρι τώρα, το ίδιο και με το τελευταίο ματς. Το αποτέλεσμα σήμερα δεν ήταν νικηφόρο, αλλά δεν χάσαμε. Είναι καιρός για ξεκούραση. Ήταν μία θεαματική σεζόν”.

Η Ρεάλ Μαδρίτης όμως έχει κι άλλες υποχρεώσεις. Σε λίγες εβδομάδες έχει τον επαναληπτικό κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι, με τον Ζιντάν να απαντάει για το εάν αισιοδοξεί για την ανατροπή: “Δεν θα μπορούσα να σκέφτομαι διαφορετικά. Το επόμενα πράγμα που έχουμε είναι αυτό. Πρέπει να προετοιμαστούμε και να παλέψουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο για να προκριθούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τώρα όμως πρέπει να ξεκουραστούμε. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια στην τελική ευθεία της σεζόν. Πρέπει να ευχαριστήσουμε τους παίκτες για όσα έκαναν. Έχουμε 4-5 μέρες ξεκούραση και μετά είναι καιρός να σκεφτούμε το Τσάμπιονς λιγκ. Αλλά χωρίς ανησυχίες”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ