Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερν: Έκλεισε δυνατό φιλικό με το μυαλό στα αστέρια
Μπάγερν Μονάχου

Μπάγερν: Έκλεισε δυνατό φιλικό με το μυαλό στα αστέρια

Η Μπάγερν Μονάχου έκλεισε δυνατή φιλική αναμέτρηση για να δει που βρίσκεται ενόψει της επανέναρξης του Τσάμπιονς Λιγκ τον Αύγουστο.

21.07.2020 | 20:44

Η Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε τη διοργάνωση φιλικής αναμέτρησης με αντίπαλο τη Μαρσέιγ στις 31 Ιουλίου. Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στο προπονητικό κέντρο των “βαυαρών“. Πρόκειται για ένα δυνατό φιλικό τεστ απέναντι σε μία ομάδα που τερμάτισε φέτος στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας πίσω μόνο από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Η ομάδα του Χάνσι Φλικ επιθυμεί να πάρει παιχνίδια στα πόδια της ενόψει της επανέναρξης του Τσάμπιονς Λιγκ στις 7 Αυγούστου. Θυμίζουμε ότι το γερμανικό πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε στα τέλη Ιούλη. Η Μπάγερν έδωσε τον τελευταίο επίσημο αγώνα της στις 4 Ιουλίου κόντρα στη Μπάγερ Λεβερκούζεν, κατακτώντας το Κύπελλο Γερμανίας.

Η γερμανική ομάδα θα κληθεί στις 8 Αυγούστου να υπερασπιστεί το υπέρ της 3-0 κόντρα στη Τσέλσι. Η ρεβάνς θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της αλλά η ομάδα του Φλικ γνωρίζει πως η αποχή μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνος εχθρός της. Αντίθετα, η Τσέλσι, παρόλο που έχει ένα βουνό να ανέβει θα έχει πολύ καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό. Θυμίζουμε ότι στις 1/8 θα αγωνιστεί στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας.

https://twitter.com/FCBayern/status/1285553745435271173

Γκορέτσκα: “Η Τσέλσι έχει ένα πλεονέκτημα απέναντι μας”

“Είχαμε ήδη μια υπέροχη σεζόν, κερδίζοντας το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Είναι σαφές σε όλους μας ότι η διοργάνωση και η πορεία μας μέχρι τον τελικό θα είναι εξαιρετικά δύσκολη. Όλη μας η προσοχή είναι στο παιχνίδι εναντίον της Τσέλσι. Το καλό με αυτούς τους κορυφαίους αντιπάλους είναι ότι έχουν τόσο μεγάλο σεβασμό για εμάς όσο κι εμείς για αυτούς. Η Τσέλσι έχει το πλεονέκτημα ότι ταξιδεύουν στο Μόναχο αμέσως μετά τη λήξη της σεζόν τους. Εμείς θέλουμε να διατηρήσουμε τον ρυθμό μας. Θα κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε ότι η Τσέλσι δεν θα τα καταφέρει ξανά στο Μόναχο” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γκορέτσκα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version