ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερν Μονάχου

Πήρε το μεγαλύτερο ταλέντο της Σκωτίας η Μπάγερν!

Τις επόμενες ημέρες η Μπάγερν Μονάχου θα ανακοινώσει την απόκτηση του Μπάρι Χέμπερν από τη Σέλτικ με τον 16χρονο να θεωρείται μεγάλο ταλέντο.

Πήρε το μεγαλύτερο ταλέντο της Σκωτίας η Μπάγερν!

Η Μπάγερν Μονάχου δεν είναι ένας μεγάλος σύλλογος, λόγω… φανέλας. Ούτε λόγω των συνεχόμενων πρωταθλημάτων στη Γερμανία. Σίγουρα είναι ΚΑΙ αυτοί οι λόγοι. Αλλά δεν είναι μόνο αυτοί. Οι Βαυαροί ξέρουν πως πάντα πρέπει να έχουν στραμμένο το βλέμμα τους προς το μέλλον. Όχι μόνο το παρόν ή το παρελθόν.

Οι άνθρωποι της γερμανικής ομάδας κάνουν αυτό που φαίνεται τόσο δύσκολο σε άλλες. “Πριν πεινάσουν μαγειρεύουν”. Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο ελάχιστες είναι οι χρονιές, όπου η Μπάγερν έχει μείνει… νηστική. Έτσι, δεν σταματάει να επενδύσει στα επόμενα μεγάλα ταλέντα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Ένα από αυτά είναι και ο Μπάρι Χέμπερν. Πρόκειται για έναν 16χρονο εξτρέμ που κάνει “παπάδες” με τη φανέλα της Σέλτικ. Οι πρωταθλητές Γερμανίας δεν ήταν οι μόνοι που έμαθαν για τα κατορθώματα του νεαρού επιθετικού. Αλλά ήταν εκείνοι που κινήθηκαν πιο γρήγορα απ’ όλους τους άλλους που εν τέλει απλά…. παρακολουθούσαν.

Το deal αναμένεται να ανακοινωθεί με κάθε επισημότητα τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου. H μεγάλη κίνηση της Μπάγερν Μονάχου για το μέλλον

H μεγάλη κίνηση της Μπάγερν Μονάχου για το μέλλον!

Δεν είναι η πρώτη φορά. Σίγουρα ούτε και η τελευταία. Η Μπάγερν Μονάχου κατά καιρούς έχει κάνει δικούς τους παίκτες που ήταν… άσημοι και το μόνο που είχαν την ταμπέλα “μεγάλο ταλέντο”. Οι Γερμανοί έχουν δείξει σε όλους πως το να δουλεύεις με πολύ καλούς πιτσιρικάδες δεν είναι εύκολη υπόθεση. Κάθε άλλο μάλιστα.

Ωστόσο, στο τέλος είναι εκείνοι που πανηγυρίζουν και δικαιώνονται είτε για τα ρίσκα, είτε για τις επιλογές τους. Μία από αυτές που φαίνεται ότι θα τους φέρει πολλά στο μέλλον είναι η απόκτηση του Μπάρι Χέμπερν από τις ακαδημίες της Σέλτικ. Ο 16χρονος εξτρέμ έχει δείξει με τους Κέλτες ότι μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά στο μέλλον αν και εφόσον συνεχίσει να δουλεύει σκληρα.

Μάλιστα, αρκετοί που τον έχουν δει από κοντά τον θεωρούν αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο ταλέντο που έχει βγάλει η Σκωτία τα τελευταία χρόνια. Μένει να δούμε στο άμεσο μέλλον πόσο έξω ή μέσα θα έχουν πέσει αυτές οι εκτιμήσεις.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ