ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πόρτο

Αμοιβαίο φλερτ προκύπτει μεταξύ Ντανίλο και Άρσεναλ!

Περιχαρής ήταν στις δηλώσεις του ο Ντανίλο Περέιρα όταν ρωτήθηκε για τις φήμες που θέλουν την Άρσεναλ να εξετάζει την απόκτησή του.

Αμοιβαίο φλερτ προκύπτει μεταξύ Ντανίλο και Άρσεναλ!

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η προσπάθεια του Μίκελ Αρτέτα να ενισχύσει τον άξονα της Άρσεναλ. Ο Τόμας Παρτέι είναι ο πρώτος στόχος, αλλά εξετάζονται κι άλλες πιο προσιτές εναλλακτικές λύσεις. Μία από αυτές ακούει στο όνομα Ντανίλο Περέιρα. Ντανίλο

Ο “σκύλος” που αναζητάει ο Αρτέτα

Με τον Γκρανίτ Τσάκα να ανεβάζει την απόδοσή του και να δείχνει πόσο απαραίτητος είναι στην ομάδα, η θέση του εξαριού έχει καλυφθεί. Παράλληλα, η ομάδα επιθυμεί την παραμονή του Ντάνι Θεμπάγιος για το δημιουργικό κομμάτι.

Αυτό που λείπει λοιπόν είναι ο παίκτης που θα κάνει λίγο απ’ όλα. Ένας ποδοσφαιριστής με πολλά τρεξίματα που θα είναι παντού στο γήπεδο. Ο Τόμας Παρτέι είναι ο πρώτος στόχος της ομάδας, αλλά για την ώρα φαίνεται πως δύσκολα η Άρσεναλ θα έχει τα λεφτά για να χτυπήσει τη ρήτρα του. Δεύτερος στη λίστα είναι ο Ντανίλο της Πόρτο, μία περίπτωση η οποία δείχνει να είναι πολύ πιο προσιτή.

Τόσο οικονομικά, με τους “δράκους” να αξιώνουν γύρω στα 20-25 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρησή του. Όσο και αναφορικά με το “ψηστήρι” που θα πρέπει να γίνει στον παίκτη για να έρθει στο Λονδίνο. Μία διαδικασία που πιθανώς να μην χρειαστεί να γίνει καν, με τον ίδιο τον 28χρονο να δηλώνει ήδη έτοιμος για να μεταγραφεί στους “κανονιέρηδες”.

“Ο Αρτέτα κάνει πραγματικά πολύ καλή δουλειά εκεί. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής και η Άρσεναλ παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Σχετικά με το στυλ παιχνιδιού, νομίζω ότι μπορώ να ταιριάξω εκεί. Ασφαλώς, μου αρέσει που βρίσκομαι εδώ στο Πόρτο, που είμαι εδώ στη χώρα μου. Αλλά πάντα ήθελα να παίξω σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα σαν την Πρέμιερ Λιγκ.

Πάντοτε ονειρευόμουν να παίξω σε αυτό το πρωτάθλημα. Έχω παίξει και στη Σέριε Α, αλλά νομίζω η Πρέμιερ Λιγκ είναι ένα τεράστιο πρωτάθλημα. Μία μέρα θέλω να παίξω σε αυτό και να βελτιωθώ σαν παίκτης. Νομίζω είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο.

Το ενδιαφέρον των “κανονιέρηδων” είναι υπαρκτό και πολλοί έσπευσαν να παρομοιάσουν τον παίκτη με μία παλιά δόξα του συλλόγου. Τα Μέσα από το “Νησί”, γνωστά άλλωστε για τις υπερβολικές τους αντιδράσεις αντιστοίχισαν το παιχνίδι του με αυτό του εμβληματικού αρχηγού Πατρίκ Βιεϊρά. Ο ίδιος ο Ντανίλο πάντως ήταν περιχαρής: “Μεγάλωσα βλέποντας τον Πατρίκ Βιεϊρά να παίζει στην Άρσεναλ. Είναι ένα από τα είδωλα μου οπότε είναι πολύ καλό να το ακούω”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ