ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσε το πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Η Άρσεναλ έχει έτοιμο το συμβόλαιο του Ομπαμεγιάνγκ!

Η Άρσεναλ θέλει να κρατήσει τον Ομπαμεγιάνγκ και για αυτό τον λόγο είναι έτοιμη να του προσφέρει νέο συμβόλαιο με 250 χιλιάδες λίρες την εβδομάδα.

Η Άρσεναλ έχει έτοιμο το συμβόλαιο του Ομπαμεγιάνγκ!

Η Άρσεναλ βιώνει μία πολύ περίεργη συνθήκη. Η ομάδα μετά από μία ακόμα αποτυχημένη σεζόν κατά την οποία μάλιστα κατά πάσα πιθανότητα θα μείνει εκτός Ευρώπης, επένδυσε σε έναν νέο προπονητή με προοπτικές. Η διοίκηση της ομάδας έδωσε τα κλειδιά του μαγαζιού στον Μικέλ Αρτέτα και τον εμπιστεύτηκε με πολυετές συμβόλαιο και με ένα πλάνο που του δίνει το δικαίωμα να κάνει μόνος του ή σχεδόν μόνος του τις κινήσεις που θέλει. Παρόλα αυτά, η περίεργη συνθήκη έγκειται στο γεγονός ότι οι κανονιέρηδες μπορεί να κάνουν αυτό το νέο τους ξεκίνημα χωρίς τον καλύτερό τους παίκτη. Δηλαδή τον Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ.

Ο Γκαμπονέζος είναι πιθανόν να αποχωρήσει από την ομάδα και πολλοί ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του. Το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι και στην ομάδα είναι δεδομένο ότι ή θα υπογράψει νέο ή θα πουληθεί. Η Άρσεναλ θέλει να τον κρατήσει, αλλά με τίποτα δεν θα ανεχόταν να τον χάσει ελεύθερο. Κάπως έτσι, είναι δεδομένο ότι οι εξελίξεις θα είναι άμεσες. Η Άρσεναλ έχει έτοιμο το συμβόλαιο του Ομπαμεγιάνγκ!

Η Άρσεναλ έχει έτοιμο στο συμβόλαιο

Ιδανικά ο Αρτέτα θέλει τον Ομπαμεγιάνγκ στο νέο πλάνο. Υπό αυτό το πρίσμα, η ομάδα θα κάνει μεγάλη προσπάθεια για να τον κρατήσει. Για αυτό τον λόγο του έχει ετοιμάσει το νέο του συμβόλαιο. Ένα συμβόλαιο που θα τον καλύπτει οικονομικά και θα μπορεί να τον  «ψήσει» ώστε να παραμείνει στην ομάδα. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν από την Αγγλία, σε αυτό το συμβόλαιο θα γίνει οικονομική υπέρβαση. Έτσι, στον Ομπαμεγιάνγκ προσφέρεται πολυετής ανανέωση με 250.000 λίρες την εβδομάδα. Με λίγα λόγια, 12 εκατομμύρια λίρες το χρόνο.

Με αυτές τις συνθήκες, ο Ομπαμεγιάνγκ σίγουρα θα ήθελε να μείνει στην ομάδα. Το πρόβλημα όμως είναι καθαρά η ποδοσφαιρική προοπτική. Ο επιθετικός της Άρσεναλ νιώθει ότι θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω. Θέλει να διεκδικήσει πράγματα. Και την ίδια ώρα που για την περίπτωσή του υπάρχει στο τραπέζι Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, τα πράγματα γίνονται δύσκολα για την Άρσεναλ. Πάντως το θέμα παραμένει ανοιχτό και μάλλον θα κριθεί από τη συζήτηση που θα γίνει μεταξύ των Ομπαμεγιάνγκ και Αρτέτα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ