Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Και στα πέναλτι νικάει πάντα η… Πάρμα!
Serie A

Και στα πέναλτι νικάει πάντα η… Πάρμα!

Σπουδαία εντός έδρας νίκη κόντρα στη Νάπολι με σκορ 2-1 πήρε η Πάρμα στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής της Σέριε Α. Σε ένα ματς με τρία πέναλτι!

22.07.2020 | 22:35

Ούτε ένα, ούτε δύο. Αλλά τρία ήταν τα πέναλτι που δόθηκαν στο παιχνίδι της Πάρμα με τη Νάπολι στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής της Σέριε Α! Κάτι που αν μη τι άλλο βλέπουμε και συναντάμε σπάνια. Ακόμα και σε ματς του ιταλικού πρωταθλήματος. Η… μπίλια έκατσε στους γηπεδούχους, όπου με δύο εύστοχες εκτελέσεις από τα “έντεκα βήματα” πήραν τη νίκη με σκορ 2-1.

Σε ακόμη ένα εκτός έδρας ματς λίγα πράγματα από τους “παρτενοπέι” του Τζενάρο Γκατούζο.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Το παιχνίδι δεν ήταν από τα καλύτερα της Σέριε Α, οπότε θα ξεχαστεί και γρήγορα. Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και με τον τρόπο τους προσπαθούσαν να επιβληθούν στους γηπεδούχους. Οι παίκτες της Νάπολι είχαν την κατοχή της μπάλας και με μακρινά σουτ ήθελαν να σκοράρουν, όμως, κάτι τέτοιο δεν έγινε εφικτό. Μάλιστα, σαν να μην έφτανε αυτό στους ποδοσφαιριστές του Τζενάρο Γκατούζο είδαν και τον Καπράρι να σκοράρει από τα έντεκα βήματα στο 45′ και να βάζει την Πάρμα σε θέση οδηγού.

Η Νάπολι στο δεύτερο μέρος μπήκε το ίδιο δυνατά με το πρώτο. Αυτή τη φορά όμως κατάφερε να πανηγυρίσει και ένα τέρμα. Σκόρερ για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Ινσίνιε, ο οποίος ευστόχησε από την “άσπρη βούλα” στο 51′. Το γκολ που σημείωσε ο Βέλγος φορ έδωσε μεγαλύτερη ώθηση σε αυτόν και στους συμπαίκτες του. Ωστόσο, δεν κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι να αξιοποιήσουν την υπεροχή τους.

Και όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις επιβεβαιώθηκε ο “άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου”. Η Πάρμα κέρδισε πέναλτι με τον Κουλουσέβσκι στο 87΄, ο οποίος έκανε και το 2-1 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα. Ένα αποτέλεσμα που έδωσε πνοή στους αδιάφορους “παρμέντσι” και κράτησε τη Νάπολι ακόμη πιο μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη της επόμενης σεζόν.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version