ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Φαν Ντάικ: “Επιτέλους μπορώ να το πω. Είμαστε πρωταθλητές!”

Κάτι παραπάνω από χαρούμενος είναι ο Βιρτζίλ Φαν Ντάικ που πλέον είναι και με τη... βούλα πρωταθλητής Αγγλίας με τη Λίβερπουλ.

Φαν Ντάικ: “Επιτέλους μπορώ να το πω. Είμαστε πρωταθλητές!”

Μόλις πήγε στη Λίβερπουλ την ανέβασε αμέσως επίπεδο. Οι “κόκκινοι” για χάρη του χάλασαν πολλά εκατομμύρια ευρώ. Αλλά ο Βιρτζίλ Φαν Ντάικ έδειξε με πράξεις ότι τα αξίζει. Μάλιστα, οι εμφανίσεις του Ολλανδού στόπερ από τον Ιανουάριο του 2018 μέχρι και σήμερα είναι τέτοιες που κάνουν τα 80 εκατομμύρια λίρες να φαίνονται… λίγα.

Είναι από εκείνους που βοήθησαν τα μέγιστα, ώστε οι “reds” να κατακτήσουν τα… πάντα όλα. Στην αρχή το Τσάμπιονς Λιγκ και ένα χρόνο αργότερα την Πρέμιερ Λιγκ. Λογικό και επόμενο να το χαίρεται με την καρδιά του. Λογικό και επόμενο να έχει ένα χαμόγελο μέχρι αυτιά. Λογικό και επόμενο να μην αποχωρίζεται από τα χέρια του ούτε το τρόπαιο, ούτε και το μετάλλιο του αγγλικού πρωταθλήματος.

Ειδικά η κατάκτηση της κορυφής στην Αγγλία είναι αυτό που ήθελε πιο πολύ απ’ όλα. Δεν είναι και μικρό πράγμα να επιστρέφεις εκεί μετά από 30 χρόνια! Σχεδόν μία ολόκληρη ζωή μετά. Κάτι που δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο ο Φαν Ντάικ, όπως έδειξε και από το μήνυμα που έστειλε μέσω των social media. Δεν μπορεί να το πιστέψει ο Φαν Ντάικ!

Δεν μπορεί να το πιστέψει ο Φαν Ντάικ!

Η Λίβερπουλ εδώ και εβδομάδες είναι πρωταθλήτρια Αγγλίας. Όμως, οι παίκτες της δεν είχαν σηκώσει την κούπα. Δεν είχαν πάρει τα μετάλλιά τους. Αυτό έγινε το βράδυ της Τετάρτης (22/7) με τον Βιρτζίλ Φαν Ντάικ να μην μπορεί να το πιστέψει. Γι’ αυτό το λόγο και έγραψε το παρακάτω μήνυμα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter:

“Ένα απλό παιδί από την Μπρέντα έγινε πρωταθλητής Αγγλίας. Αυτό είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Επίσης, αυτό το επίτευγμα είναι ικανό για να δείξει σε κάθε παιδί ότι πρέπει να κυνηγάει τα όνειρά του. Όλα είναι δυνατά για όποιον δουλεύει σκληρά και έχει αφοσίωση στον στόχο του. Μην αφήσετε ποτέ και κανέναν να σας σταματήσει παρά τα όσα μπορεί να σας πει ή όλα τα αρνητικά που μπορεί να σας βρει. Πάντα να δίνετε τον καλύτερο εαυτό σας σε ό,τι και αν κάνετε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένειά μου, στους φίλους μου, τους συμπαίκτες μου και το τεχνικό επιτελείο. Επιτέλους μπορώ να το πω! Είμαστε πρωταθλητές. Λίβερπουλ, αυτό είναι για εσένα”, τα λόγια του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ