ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Serie A

Γιουβέντους θες πρωτάθλημα ε; (Φοφα)ΝΑ!

Στο πρώτο match point η Γιουβέντους απέτυχε να πάρει και μαθηματικά το πρωτάθλημα, αφού έχασε εκτός έδρας 2-1 από την Ουντινέζε με γκολ του Φοφανά στο 91'.

Γιουβέντους θες πρωτάθλημα ε; (Φοφα)ΝΑ!

“Χουνέρι” από τα λίγα για τη Γιουβέντους! Οι “μπιανκονέρι” πήγαν στο “Φρίουλι” για να σηκώσουν και μαθηματικά το πρωτάθλημα στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής της Σέριε Α. Κάτι που θα γινόταν με νίκη και μόνο νίκη. Μάλιστα, προηγήθηκαν με γκολ του Ματίας Ντε Λιχτ.

Ωστόσο, η 16η Ουντινέζε τα έφερε όλα τούμπα. Όχι απλά ισοφάρισε, αλλά νίκησε με σκορ 2-1 στο 91′ με σκόρερ τον Σέκο Φοφανά! Έτσι, η στέψη… αναβλήθηκε για τους Τορινέζους που έχουν “μαξιλαράκι” ασφαλείας από τη δεύτερη Αταλάντα (την περνάνε έξι βαθμούς) τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η Γιουβέντους ήξερε πως με νίκη έπαιρνε και μαθηματικά το πρωτάθλημα. Οι παίκτες του Μαουρίτσιο Σάρι ήθελαν να ξεμπερδέψουν όσο πιο νωρίς γίνεται. Να μην έχουν το άγχος μέχρι τελευταία αγωνιστική. Να αφοσιωθούν στο Τσάμπιονς Λιγκ που σε μερικές εβδομάδες επιστρέφει για τα καλά και είναι από τους μεγάλους τους στόχους. Οπότε ήταν λογικό και επόμενο να μπουν πιο δυνατά.

Άλλωστε η Ουντινέζε φέτος δεν έχει και τόσο καλό σύνολο. Κάθε άλλο μάλιστα. Οι “ζέβρες” δίνουν μέχρι τέλους μάχη για να παραμείνουν στην κατηγορία. Οπότε ήταν σαφές εξ αρχής ότι το πάνω χέρι θα το έχουν οι περσινοί πρωταθλητές που δεν άργησαν να απειλήσουν. Μάλιστα, όσο περνούσε η ώρα γινόντουσαν ολοένα και πιο επιθετικοί. Ήθελαν πάση θυσία ένα γκολ και αυτό έκανε “μπαμ”. Και κάπως έτσι οι μισές ευκαιρίες που δημιούργησαν ήταν… τραβηγμένες από τα μαλλιά με το άγχος να μεγαλώνει όσο το πολυπόθητο τέρμα δεν ερχόταν.

Ωστόσο, ο Ματίας Ντε Λιχτ έκανε πάλι το… θαυμα του. Ο νεαρός στόπερ που δεν πληρώνεται για να σκοράρει, έβαλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα στο 42′. Έτσι, το ημίχρονο τελείωσε με τη “Γιούβε” μπροστά στο σκορ. Αυτό μάλλον έκανε κακό στους παίκτες του Σάρι που ήταν πιο χαλαροί στη συνέχεια. Αυτό δεν το άφησαν να περάσει έτσι οι παίκτες της Ουντινέζε που σε πρώτη φάση ισοφάρισαν με τον Νεστορόφσκι στο 52΄. Ένα τέρμα που έδωσε “φτερά” στα πόδια τους και έκανε κακό στους φιλοξενούμενους. Όλα έδειχναν πως το 1-1 θα ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Αλλά ο Σέκο Φοφανά είχε άλλα σχέδια και με το γκολ του στο 91′ έδωσε μία νίκη μισή… σωτηρία στην ομάδα του και “σκότωσε” τη Γιουβέντους στο τέλος.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ