ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Ζητάει αύξηση για να ανανεώσει ο Ράμος

Ο Σέρχιο Ράμος ζητάει αύξηση απολαβών για να πει το πολυπόθητο «ναι» στη Ρεάλ Μαδρίτης για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ζητάει αύξηση για να ανανεώσει ο Ράμος

Το συμβόλαιο του Σέρχιο Ράμος λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και ήδη στη Μαδρίτη κάνουν συζητήσεις για το μέλλον του. Από τη μεριά των πρωταθλητών Ισπανίας είναι πρόθυμοι να το ανανεώσουν. Η μεριά του παίκτη όμως ζητά αύξηση απολαβών για να πει το πολυπόθητο ναι στους μερένχες.

Ο μεγάλος αρχηγός λοιπόν ζητά να αυξηθούν οι ετήσιες απολαβές του φτάνοντας τα 17 εκ. ευρώ το χρόνο. Ο διεθνής στόπερ βρίσκεται στο Μπερναμπέου εδώ και 15 ολόκληρα χρόνια χωρίς να κρύψει ποτέ τα συναισθήματα για την ομάδα. Το αν θα δεχτεί η διοίκηση της ομάδας είναι ακόμα άγνωστο. Πάντως ο ίδιος θέλει πολύ να παραμείνει και από τη μεριά της η βασίλισσα λογικά θα του κάνει το χατήρι. 

Αρχηγούς σαν τον Ράμος δύσκολα βρίσκεις στην αγορά του ποδοσφαίρου. Ο Ισπανός έχει το μοναδικό προτέρημα ότι εκτός από πολύ καλός αμυντικός, είναι και δεινός σκόρερ. Είναι από τους λίγους αμυντικούς που σκοράρουν με τόσο μεγάλη συνέπεια. ανανέωσε

Ανανέωσε και ο Ζιζού με τη Ρεάλ

Μία πιο σίγουρη περίπτωση από αυτή του Σέρχιο Ράμος ήταν ο Ζινεντίν Ζιντάν. Ο Γάλλος κόουτς ανανέωσε τη συνεργασία του με τη Ρεάλ για έναν ακόμη χρόνο. Παρόλο που ο Γάλλος τεχνικός είχε συμβόλαιο με τους Μαδριλένους μέχρι το 2022, υπήρχαν διάφορα σενάρια που τον συνέδεαν με αποχώρηση από το Σαντιάγκο Μπερναμπέου, με πιθανότερο προορισμό την Γιουβέντους ή την εθνική Γαλλίας.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ του έχει αδυναμία. Από την εποχή ακόμη που φορούσε τη φανέλα του συλλόγου και αγωνιζόταν μαζί του. Επίσης, ο ισχυρός άνδρας της “βασίλισσας” δεν θέλει να κάνει το ίδιο λάθος με πριν από μερικές σεζόν. Τότε που άφησε τον “Ζιζού” να φύγει. Κάτι που έφερε την… καταστροφή στους “μερένχες”.

Φέτος οδήγησε την Ρεάλ Μαδρίτης στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, έπειτα από τρία χρόνια, αλλά και του ισπανικού Super Cup. Στο Champions League οι Μαδριλένοι είναι στην φάση των 16 ωστόσο καλούνται να ανατρέψουν το εις βάρος τους 1-2 κόντρα στην Σίτι στο Έτιχαντ (07/08).

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ