ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν

Διπλό χτύπημα από Καταλονία ετοιμάζει η Μίλαν! (vid)

Δυναμικό "μπάσιμο" ετοιμάζεται να κάνει η Μίλαν στο μεταγραφικό παζάρι, καθώς μπαίνει σε συζητήσεις με δύο παίκτες που ξεχώρισαν στη φετινή Λα Λίγκα.

Διπλό χτύπημα από Καταλονία ετοιμάζει η Μίλαν! (vid)

Για μία ακόμη καλύτερη και με περισσότερες απαιτήσεις σεζόν προετοιμάζεται η Μίλαν. Οι “ροσονέρι” είναι η κορυφαία ομάδα της Σέριε Α μετά την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος και όπως όλα δείχνουν θα αγωνίζεται στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν.

Πριν λίγες ημέρες, ο ιταλικός σύλλογος αποφάσισε για τη θέση του προπονητή. Πλέον, με τον Πιόλι στο τιμόνι, οι ιθύνοντες μαζί με τον Ιταλό προπονητή ξεκινούν να υλοποιούν και τα μεταγραφικά τους πλάνα. Μίλαν

Μιλάει με Έμερσον και Ρόκα η Μίλαν!

Στα γραφεία του συλλόγου βρέθηκαν οι εκπρόσωποι των δύο παικτών ώστε να συναντηθούν με τη διοίκηση των “ροσονέρι”. Η “Promoersport” έχει τα δικαιώματα διαπραγμάτευσης και των δύο ποδοσφαιριστών, οι οποίοι έχουν ξεχωρίσει στο ισπανικό πρωτάθλημα. Ασφαλώς και η Μίλαν θα πρέπει να τα βρει και με τις ομάδες τους για να προχωρήσει σε ανακοινώσεις.

Ο Μαρκ Ρόκα αγωνίζεται στην Εσπανιόλ. Μπορεί η ομάδα να υποβιβάστηκε μετά από μία πολύ κακή σεζόν. Όμως, ο 23χρονος κατάφερε να διακριθεί και θεωρείται ένας χαφ με πολύ μέλλον. Δεν έχει αγωνιστεί ακόμα με την εθνική ανδρών, καθώς στη θέση του οι “φούριας ρόχας” έχουν αρκετή… πολυκοσμία. Όμως, αργά ή γρήγορα αυτό θα γίνει, καθώς το ταλέντο του είναι δεδομένο.

Πολλές ομάδες μάλιστα το έχουν αντιληφθεί, με τις Άρσεναλ, Μπάγερν Μονάχου και Ίντερ επίσης να εξετάζουν την περίπτωσή του. Όμως, η Μίλαν είναι αυτή που κινείται ήδη ώστε να τις προλάβει, κάνοντας μία ένεση ποιότητας στον άξονά της. Μετά και τον υποβιβασμό της ομάδας του μάλιστα, αναμένεται να το κάνει και σε τιμή ευκαιρίας, με ένα ποσό γύρω στα 20 εκατομμύρια.

Μαζί του αναμένεται να έρθει και ο Έμερσον. Ο δεξιός οπισθοφύλακας πέρασε την περασμένη σεζόν ως δανεικός από την Μπαρτσελόνα στη Μπέτις. Έδειξε έτοιμος για το επόμενο βήμα, αλλά μάλλον αυτό δεν θα το κάνει στο “Καμπ Νου”. Όχι διότι δεν μπορεί να διεκδικήσει θέση βασικού, αλλά γιατί οι “μπλαουγκράνα” θέλουν να πουλήσουν ώστε να ενισχυθεί το μεταγραφικό της μπάτζετ.

Ο 21χρονος πρόκειται να κοστίσει στην Μίλαν 30 εκατομμύρια. Εφόσον οι συζητήσεις των εκπροσώπων των παικτών πάνε καλά, το έμψυχο δυναμικό του Πιόλι θα αποκτήσει δύο πολύ ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Σύντομα πάντως θα έχουμε περαιτέρω νέα καθώς οι διαπραγματεύσεις ήδη ξεκίνησαν!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ